Filled Under: , , , , , , , , ,

Noul prieten al Selenei Gomez seamana cu Justin Bieber

Justin Bieber a fost surprins in compania mai multor domnisoare despre care s-a scris ca ar fi potentiale pretendente la inima artistului canadian. 

Spre deosebire de fostul sau iubit, Selena Gomez a dorit sa fie ceva mai rezervata in ceea ce priveste viata sa amoroasa. Artista a pus pe primul loc cariera si s-a concentrat pe promovarea noului sau album "Stars Dance".

Se pare ca acum a venit momentul ca Selena sa isi reconsidere statul de fata singura si sa cunoasca pe altcineva. Conform Hollywoodlife.com, cantareata are un nou iubit, starul pop George Shelley, membru al trupei britanice Union J.

Surse din anturajul vedetei au povestit ca dintre toti baietii, George a fost cel care a ramas cu Selena dupa ce toti ceilalti au plecat. "I-a invitat in camera ei pe cei de la Union J si cativa membri din echipa sa, iar George a ramas si dupa petrecere. Au baut, au dansat, s-au simtit bine cu totii. Selena si George s-au placut de la inceput si lucrurile s-au incins. Toata lumea a plecat pe la 2 noaptea, el a ramas la ea", a povestit sursa.


Selena si George au flirtat intens si inainte sa se cunoasca personal. Intr-un interviu acordat revistei Sugarscape, George marturisea in luna februarie ca are o "pasiune nemuritoare" pentru artista, iar Selena i-a raspuns printr-un video, in care l-a incurajat sa o sune.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu