Filled Under: , , , , ,

YouTube vrea sa fie sursa ta de muzica

Deşi am ascultat multă muzică pe YouTube de alungul anilor, printr-un update, experienţa de audiţie a devenit mult mai facilă.
Cei de la Google se pare că au văzut un potenţial teribil în serviciile de streaming gen Spotify, iRadio sau Pandora, motiv pentru care, încearcă, cu paşi mici, să orienteze structura YouTube în aceeaşi direcţie.
Printr-un update implementat zilele trecute, YouTube face o treabă foarte bună în a facilita descoperirea de conţinut audio al artistului vostru preferat. Este suficient să introduceţi numele unui artist în zona de căutare şi, pe lângă rezultatele obişnuite, în partea dreapta vă va fi oferit un playlist intitulat foarte sugestiv Top Tracks. Acesta din urmă va include cele mai populare melodii ale solistului sau formaţiei preferate şi, printr-un al doilea click, puteţi ajunge şi la toate albumele aceleeaşi entităţi. Chiar dacă aceasta nu este prima oară când vedem liste de melodii pe YouTube, magia acestui format consta într-o sortare automată a unor clipuri de calitate. Astfel, nu mai riscaţi să vedeţi filmări cu telefonul din concerte sau MP3-uri ascunse în spatele unei fotografii.
YouTube Playlist update muzica
Nu în ultimul rând, aceasta schimbare de structură, când vine vorba de muzică, vă mai oferă un lucru foarte important. Secţiunea Related Artists, prezentă sub acel playlist din dreapta, vă ajută să descoperiţi artişti similari cu ceea ce vă încântă pe voi. Din punctul meu de vedere, acest ingredient vă va ţine de fapt legaţi de YouTube.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu