Filled Under: , , , , ,

LG G Pro 2 telefonul cu ecran mare

Conform unor informatii noi, viitorul top de gama LG G Pro 2 va avea un ecran cu un chenar extrem de ingust. Utilizatorul va avea astfel impresia ca tine in mana ecranul in sine. Mai mult, afisajul smartphone-ului va acoperi 77% din suprafata frontala a dispozitivului. Aceasta ar trebui sa imbunatateasca experienta de utilizare a unui telefonul cu ecran mare.

Pentru a intelege putin cum ar putea arata viitorul LG G Pro 2, sa ne uitam la ultimele doua topuri de gama ale producatorului. Chenarul lateral al ecranului lui Optimus G Pro s-ar putea sa nu para atat de ingust, insa cel al lui G2 este unul din cele mai mici de pe piata. In cazul lui G2, ecranul ocupa o suprafata imensa pe fata terminalului. In cazul lui G Pro 2, chenarul va avea o grosime de doar 0,4 mm, aproape de doua ori mai mica decat in cazul lui G2.

Producatorul s-a laudat deja ca viitorul sau model de top va avea o camera foto cu senzor de 13 MP si sistem optic de stabilizare a imaginii. Diagonala ecranului ar putea fi de 5.7”, iar butoanele ar putea fi amplasate tot pe spate, asa cum am vazut la ultimele modele. LG G Pro 2 ar trebui sa fie lansat la MWC 2014 la sfarsitul acestei luni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu