Filled Under: , , , , , , ,

Navele extraterestre folosesc soarele ca un portal pentru a se teleporta?

Navele extraterestre folosesc Soarele ca un portal pentru a se teleporta ]n diverse locuri din Univers. Aceasta este baza unei teorii susținută Nassim Haramein, un controversat om de știință, recunoscut la nivel mondial pentru teoriile sale șocante.
Faptul că nave extraterestre au fost filmate cum se îndreptau spre Soare este cunoscut de întreaga opinie publică. Pornind de la acest fapt, Haramein este de părere că navele extraterestre folosesc Soarele precum un “stargate” sau un portal care face legătura cu alte sisteme solare sau chiar galaxii.
Cercetătorul elvețian crede că petele negre sunt de fapt niște găuri negre, de diferite dimensiuni, care în anumite condiții formează vortexuri. Acestea odată formate pot dura săptămâni sau chiar luni, după care se închid. Aceste portaluri sunt generate prin energia găurilor negre. În conformitate cu Haramein, fiecare planetă deține o astfel de gaura neagră, care îi oferă energia de care are nevoie.
Până și planeta noastră deține o astfel de gaură neagră, iar ferestre spre ea sunt vulcanii. Această gaura neagră oferă energia necesară vieții. Haramein susține că doar prin acest mod se poate explica cauza pentru care numeroase OZN-uri sunt filmate cum intră și cum ies din vulcani.
Această teorie este de-a dreptul șocantă și nu a fost probată până în prezent, dar nu putem să ne aducem aminte de faptul că civilizațiile antice care aveau contact direct cu extratereștri sau cu zeii, au lăsat moștenire posterității ideea că aceștia veneau din sau prin Soare.
Oamenii au venerat soarele și divinitățile solare din cele mai vechi timpuri ale istoriei cunoscute; venerarea soarelui este cunoscută și sub numele de heliolatrie. De aici, multe credințe și legende s-au format în jurul acestei venerări, cea mai interesantă variantă de mituri fiind cea a “lipsei soarelui”, motiv răspândit în întreaga lume. Venerarea soarelui este o posibilă origine a henoteismului și în cele din urmă a monoteismului. În a optsprezecea dinastie a Egiptului Antic, religia eretică a lui Akhenaten, atenismul, folosea vechea zeitate solară Aten ca un simbol a unui zeu unic.
Conceptul neolitic în legătură cu barca solară, soarele traversând cerul într-o barcă, se găsește în Egiptul Antic, la zeii Ra și Horus. În mitologia nordică, zeitatea este Sol (Sunna), în cea vedică Surya, iar în cea greacă Helios sau, uneori, Apollo. Zeul mesopotamic, Shamash joacă un rol important în timpul Epocii Bronzului și “soarele meu” devine în final un mod de adresare față de roialitate. Într-un mod similar, culturile sud-americane au un dezvoltat cult al soarelui (vezi Inti). De asemenea, un rol important în istoria Imperiului Roman l-a avut Sol Invictus.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu