Filled Under: , , , , , ,

Lady Gaga vrea sa cante in spatiu

Credeai ca Lady Gaga nu are cu ce sa te mai uimeasca dupa aparitia nud din urma cu o saptamana? Ei bine, Mother Monster le-a pregatit fanilor sai o noua surpriza de proportii.
Lady Gaga este o artista completa... excentrica, dar completa si talentata! Vedeta pune muzica mai presus de orice, actul artistic fiind extrem de important pentru ea.

Gaga este celebra pentru toate schimbarile de stil pe care le-a abordat de-a lungul carierei sale, dar si pentru show-urile incendiare si aparte pe care le pregateste minutios pentru fanii din intreaga lume.

Daca credeai ca nu mai are cu ce sa te uimeasca, preferata ta are o noua veste pentru tine: in anul 2015, artista se pregateste sa concerteze in spatiu. Da, ai citit bine! Lady Gaga se pregateste intens pentru cea mai tare experienta de pana acum.

Conform publicatiei US Weekly, artista a fost invitata sa cante in cadrul festivalului "Zero G Colony" 2015, din Mexic. Gaga va interpreta o piesa de la bordul navetei spatiale Virgin Galactic in cea de-a treia zi a festivalului muzical high-tech, la asfintit.

O astfel de reprezetnatie impune si o pregatire riguroasa in prealabil, iar Lady Gaga pare dispusa sa faca orice pentru ca totul sa fie un succes absolut.

O sursa din anturajul vedetei a dezvaluit ca Gaga se va antrena intens pentru marele eveniment, pregatirile urmand sa inceapa cu o luna inaintea momentului culminant. Artista trebuie sa se asigura ca vocea sa va rezista la schimbarile de presiune atmosferica ce vor avea loc odata cu decolarea de la sol a navetei spatiale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu