Filled Under: , , , , , , ,

Ce bani ia Reghecampf cu Steaua lui Gigi

Laurentiu Reghecampf este, fara nici o indoiala, cel mai bine platit antrenor din Liga I si acest lucru ar putea sa continue, daca tanarul tehnician va reusi sa-i duca pe ros-albastri in primavara europeana. Reghecampf  va castiga 1 milion de euro daca Steaua va ajunge in primavara europeana, in conditiile in care acesta a castigat deja 800 de mii de euro pentru calificarea in grupe, pe langa salariul de 300 de mii de euro pe care il are.

“Patronul m-a rugat sa va anunt cat castig. Va transmit ca-mi ofera 1 milion de euro daca echipa ajunge in primavara europeana. Daca ma duc in primavara europeana, mai iau inca 1 milion de euro. Gigi mi-a zis sa spun ca plateste si taxe la acest milion. Am mai primit inca 800 de mii de euro pentru ca am dus echipa in grupele Ligii Campionilor”, a spus Reghecampf la emisiunea Fanatik Show.

“Jucatorii care au participat si vor participa in continuare vor primi bani foarte multi. Au primit 200 de mii de euro pentru grupe, acum au bonus pentru fiecare meci si inca un bonus pe care patronul il va transmite echipei”, a mai spus Reghecampf.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu