Filled Under: , , , , , , , , ,

Banciu face lumea sa rada

Lumea lui Banciu este emisiunea de pe B1 Tv unde Radu Banciu le spune verde in fata si cu un simt ironic al umorului te face sa razi indiferent de gluma. Radu Banciu nu este decat un mistocar, un pamfletar care exploateaza o stare a societatii in care traieste.
In fond toti acesti pamfletari nu fac altceva decat sa sustina o subcultura, au devenit formatori de opinie, modele, pentru zeci de mii de romani.
Munca lui este de fapt atacul la persoana, ce nu are nimic in comun cu pamfletul de clasa al lui Caragiale.
Radu Banciu nu este deloc prost, face el pe desteptul dar prin accentul lui de rrit face rating in fiecare seara.
A vorbit si cu cei de la CNA despre acest format de emisiune si nu prea au ce sa ii zica, el zice ca este un horror de presă modul în care trăiește societatea românească si este greu sa vorbesti frumos trebuie sa mai scoti ceva pe gura in care sa il faci pe roman sa rada cei de la CNA au inteles.
Nu exista nimeni in televiziune care sa vorbesca la nivelul lui Banciu nici Mircea Badea un dolanas de cartier care incearca sa fie peste Banciu dar nu reuseste, Badea are alt public. Chiar daca esti cel mai bun , si esti , modestia nu trebuie sa-ti lipseasca. Lasa publicul care te urmareste sa aprecieze. Nu CNA este cel care apreciaza valoarea , ci publicul care te urmareste, Banciu tine tot asa lovestei unde ii doare mai tare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu