Filled Under: , , , , , ,

Colgate organizeaza un nou concurs 2013

Colgate in parteneriat cu AMSPPR (Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania) organizeaza un nou concurs "Iubeste-ti zambetul, daruieste-i sanatate!" cu multe premii tentante. Acesta se desfasoara in perioada 21 februarie - 24 martie. Pentru a participa la concurs trebuie sa:
- achizitionati produse de ingrijire orala din oricare gama colgate (paste de dinti, periute de dinti, ape de gura, ata dentara) 
- sa completati talonul de participare la concurs pus la dispozitie de catre promoteri in magazine sau puteti completa formularul aflat in aplicatia Colgate din pagina de Facebook a concursului, cu urmatoarele date: nume si prenume, varsta, numar de telefon, numarul bonului fiscal, magazinul de unde ati achizitionat produsul si orasul unde locuiti (puteti inscrie cate bonuri fiscale doriti, si neaparat trebuie sa pastrati bonurile fiscale pana la sfarsitul campaniei). 
Produsele le puteti achizitiona atat din lanturile de magazine participante cat si din farmacii.
Premiile constau in:
- premii garantate care se pot castiga in lanturile de magazine, in numar de  26.500 de cani de cafea, modelele de cafea fiind diferite in cele 5 hipermarketuri participante (Carrefour, Cora, Kaufland, Real, Auchan)
- Marele premiu: 10.000 de euro.
Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, iar extragerea castigatorului marelui premiu va avea loc pana cel tarziu la data de 30 aprilie 2013.
Si cum avem nevoie zi de zi de pasta de dinti, ata dentara si apa de gura, nu este greu sa participam la concurs. Trebuie sa avem grija de dintii noastri in fiecare zi, pentru a avea o sanatate de aur sau cat de cat buna. Daca nu avem grija de igiena orala atunci se declanseaza multe boli. Deci mai bine sa ingrijim si sa prevenim decat sa tratam ceva cu greu si multi bani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu