Filled Under: , , ,

www.promotiilereinert.ro, castiga zeci de premii saptamanale

Transforma codurile de pe ambalajele produselor Reinert in inimioare, si castiga zeci de premii saptamanale sau marele premiu de 10,000 de lei pentru cele mai inimoase idei!
Ai o idee inimoasa pentru familia ta?
O vacanta intr-o destinatie exotica, reamenajarea gradinii, sau poate planuri de redecorare a bucatariei?
Intra in competitia Familii inimoase in bucatarie, introdu minim 7 coduri in pagina de inscriere si castiga 10.000 lei pentru cele mai inimoase idei!
Diminetile reusite ale familiilor inimoase in bucatarie incep cu o cafea cu gust intens si plin de savoare! Intra in competitia Familii inimoase in bucatarie, introdu minim 4 coduri in pagina de inscriere si castiga unul din cele 3 espressoare Krups Espresseria!
Vrei sa te bucuri de savoarea paini preparate acasa? A prajiturilor, gemurilor, pastelor sau pizza? Intra in competitia Familii inimoase in bucatarie, introdu minim 2 coduri in pagina de inscriere si castiga unul din cele 12 masini de paine PHILIPS!
Vrei sa pregatesti cele mai delicioase sandwich-uri in fiecare dimineata pentru intreaga familie? Intra in competitia Familii inimoase in bucatarie, introdu minim 1 cod in pagina de inscriere si castiga unul din cele 85 sandwich makere PHILIPS!
Participa la concurs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu