Filled Under: , , , , , , , , , , ,

Concurs Burger 2015

Campania se va desfăşura începând cu data de 09 ianuarie 2015 şi va dura până pe 31 decembrie 2015, pe teritoriul României, în limita stocului disponibil de produse participante la promoţie.

La această Campanie participă produsele de mai jos, produse comercializate de către Organizator şi care au tipărite pe etichete însemnele campaniei promoţionale “Bere bună și bani gheață 2015”, în limita stocului disponibil:

    Bere Burger 0,5L PET
    Bere Burger 1L PET
    Bere Burger 2,5L PET
    Bere Burger 0,5L sticlă
    Bere Servus 2,5L PET
    Bere Servus 0,5L sticlă
    Bere Favorit 2L PET
    Bere Favorit 0,5L sticlă

În cadrul prezentei campanii, cumpărând oricare din produsele Burger, Servus sau Favorit din sortimentele menţionate mai sus, se vor putea câştiga suplimentar:

    5 premii x 50.000 lei
    50 premii x 5.000 lei
    300.000 bucăţi bere Burger 2,5L PET

Mesajele referitoare la premiile din campanie pot fi descoperite sub capacele de bere ambalată în PET sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă ale oricărui produs participant la Campanie.

Pentru a participa la această Campanie, participanţii trebuie:

    să cumpere pe perioada promoţiei, din magazine, oricare dintre produsele participante, care au inscripţionate pe etichete însemnele campaniei promoţionale "Bere bună și bani gheață 2015";
    să caute sub capacele de bere ambalată în PET sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă unul din următoarele mesaje:

Mesaje câştigătoare:

    50.000 RON - Participanţii care vor descoperi mesajul “50.000 RON” vor câştiga suma de 50.000 lei. Pentru a intra intra în posesia premiului, participanţii care au descoperit mesajul „50.000 RON” vor trebui să apeleze numărul de telefon inscripţionat în interiorul capacului câştigător sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă. Participanţii trebuie să păstreze în original capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător şi să le predea reprezentantului Organizatorului, în baza unui Proces Verbal de predare primire, la sediul acestuia din Oradea, str. Teatrului, nr.1-2, jud. Bihor, pentru validarea şi demararea formalităţilor pentru intrarea în posesia premiului. Contravaloarea premiului de 50.000 lei va fi transferat în contul bancar menţionat de câştigător, după ce acesta a fost validat de către Organizator, în termen de maxim 60 de zile.
    5.000 RON - Participanţii care vor descoperi mesajul “5.000 RON” vor câştiga suma de 5.000 lei. Pentru a intra intra în posesia premiului, participanţii care au descoperit mesajul „5.000 RON” vor trebui să apeleze numărul de telefon inscripţionat în interiorul capacului câştigător sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă. Participanţii trebuie să păstreze în original capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător şi să le predea reprezentantului Organizatorului din teritoriu, în baza unui Proces Verbal de predare primire, pentru validare şi demararea formalităţilor pentru intrarea în posesia premiului. Contravaloarea premiului de 5.000 lei va fi transferat în contul bancar menţionat de câştigător, după ce acesta a fost validat de către Organizator, în termen de maxim 60 de zile de la data semnării Procesului verbal de predare primire a capacului cu mesajul câştigător sau a porţiunii răzuibile a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător.
    Ai castigat Burger 2,5 L PET - Participanţii care vor descoperi mesajul „Ai castigat Burger 2,5 L PET”, vor câştiga o bere Burger 2,5L PET. Participanţii care vor gasi mesajul „Ai castigat Burger 2,5L PET”, inscripţionat sub capacele de bere ambalată în PET sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător trebuie să păstreze în original capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă şi să le predea reprezentanţilor magazinelor participante la campanie pentru validare şi intrarea în posesia premiului, făcând dovada împlinirii vârstei de 18 ani la data începerii campaniei. Câştigătorii acestor premii vor putea să îşi ridice premiile din magazinele participante la campanie din lista afişată pe pagina burger.ro, la secţiunea Lista magazine participante.

Mesaje necâştigătoare:

    “Mai incearca” - Participanţii care vor descoperi mesajul “Mai incearca” nu câştigă niciun premiu în cadrul acestei campanii promoţionale.



Premiile în produse pot fi revendicate până cel târziu în data de 31 decembrie 2015. Premiile în bani pot fi revendicate până cel târziu în data de 08 ianuarie 2016, ora 16.00, la numărul de telefon inscripţionat în interiorul capacului câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă.

    Pentru a intra în posesia premiilor în produse câstigătorii vor trebui să pună la dispoziţia reprezentanţilor magazinelor participante capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea de etichetă răzuibilă pe care se află tipărit mesajul câştigător
    Pentru a intra în posesia premiilor în bani câstigătorii vor trebui să pună la dispoziţia reprezentanţilor Organizatorului următoarele:
        capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea de etichetă răzuibilă pe care se află tipărit mesajul câştigător
        date de contact corecte (nume, prenume, adresă de domiciliu, nr. telefon)
        copia după CI/BI valabil în conformitate cu originalul, pentru validarea de către Organizator a câștigătorilor și pentru îndeplinirea obligațiilor fiscale aferente
        dovada cu numărul de cont bancar semnată şi ştampilată de bancă la zi unde i se va vira contravaloarea premiului câştigat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu