Filled Under: , , , , , , ,

Guvernele ascund existenta OZN-urilor

Fostul senator american Mike Gravel este primul oficial care susține liber că Pământul este monitorizat de extratereștri pentru ca derularea vieții la parametrii optimi să fie posibilă.

Fostul senator american este primul personaj important din elita SUA, care a avut curajul să dezvăluie opiniei publice faptul că imediat după detonarea primei bombe atomice, adică la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, o întreagă armată intergalactică monitorizează Terra. Această armată este constituită din reprezentanții mai multor specii extraterestre, care au ajuns la concluzia că omul a intrat în era atomică, motiv pentru care viața poate fi pusă oricând în pericol pe planeta noastră.

În 02 mai 2013, în cadrul audierii Disclosure, Gravel a declarat că “există o forță militară în spațiu și este extrem de activă“. De asemenea, există numeroase dovezi cum că guvernul american, prin cadrul Pentagonului, a colaborat cu această armată extraterestră și astfel a reușit să dobândească tehnologie extrem de avansată care este ținută la secret. Această tehnologie constă în avioane de ultimă generație, care pot ieși din atmosferă Pământului și cu care se poate controla o bună parte din spațiul proxim al planetei.

Mai mult de atât, fostul senator american le-a adus aminte americanilor de perioada în care George W. Bush le vorbea americanilor despre legea politicii naționale spațiale, prin care oricine întra în spațiul de zbor al SUA devenea imediat inamicul public numărul unu. Prin această lege, guvernul american a încercat să țină cât mai departe de ochii curioșilor relațiile dintre armata extraterestră și oficialii de la Pentagon, scrie efemeride.ro.

O altă teorie susține că armata extraterestră a ajunsă la un grad al dezvoltării superioare nouă este capabilă să dezactiveze orice focos nuclear, chiar și în timpul în care acesta se îndreaptă spre ținta sa. Acest fapt înfurie foarte mulți lideri mondiali, care în anumite contexte ale secolului trecut ar fi vrut să pornească războiul nuclear.

În aceste condiții, conform celor susținute public de fostul oficial american, omenirea se află doar la începutul perioade de conștientizare. Această perioadă va fi una de lungă durată, dar în cele din urmă adevărul va ieși la iveală. Este vorba despre adevărul despre întreaga noastră societate și viața, nu doar despre extratereștri sau alte entități cu care omenirea este în legătură directă sau indirectă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu