Filled Under: , , , , ,

Gigi Becali va fi eliberat?

Judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa urmează să decidă miercuri dacă va fi lăsat să se opereze în libertate sau sub pază. Latifundiarul din Pipera are dureri crunte de coloană, iar procesul lui se judecă mai devreme, în regim de urgenţă.
Gigi Becali a fost din nou adus marţi în faţa magistraţilor. Magistraţii de la Curtea de Apel din Constanţa urmează să decidă dacă îi dau voie să se opereze în condiţiile cerute de latifundiar. La ultima prezentare, Tribunalul Constanţa a decis ca omul de afaceri se poate opera într-un spital din afara penitenciarului însă numai sub pază.
La termenul de judecată de marţi, Gigi Becali a solicitat operarea în sistemul privat de sănătate din România.
"Vreau să mă operez în România, dar la privat. Operaţia pe care o s-o fac e foarte periculoasă. Vreau să-mi îmbrăţisez nevasta, mama şi fetele să-mi dea putere. La mine nu contează legea, dacă se dă ordine, gata!", a declarat Gigi Becali în sala de judecată.
După ieşirea din clădirea Curţii de Apel Constanţa, Gigi Becali s-a urcat în duba penitenciarului şi le-a arătat jurnaliştilor prezenţi o cruce, afişând o atitudine ceva mai optimistă decât la ultimele termene de judecata

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu