Filled Under: , , , , , ,

LG G Pro 2 a fost lansat, specificatii

LG G Pro 2 a fost prezentat oficial în Coreea de Sud, restul lumii urmând să ia contact cu acesta în mai puţin de două săptămâni, cu ocazia Mobile World Congress 2014. La fel ca în cazul anteriorului model Pro, diagonala ecranului noului telefon LG a crescut semnificativ de la cea a modelului pe baza căruia a fost dezvoltat. G Pro 2 oferă astfel un ecran cu o diagonală de 5,9”, rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli şi ramă îngustă, panoul folosit fiind unul de tip IPS.
În interior, LG G Pro 2 ascunde o platformă hardware Qualcomm Snapdragon 800 care funcţionează la o frecvenţă de 2,26 GHz, 3 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB de memorie internă şi un slot MicroSD. Restul specificaţiilor mai includ un adaptor wireless 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC, ieşire video SlimPort şi o baterie detaşabilă cu o capacitate de 3.200 mAh. O facilitate nouă este şi difuzorul extern, care se laudă cu o putere de 1 W şi o calitate bună a redării.
Carcasa noului telefon LG nu se depărtează foarte mult de liniile de design folosite la G2 şi G Flex. Spre deosebire de acestea însă, G Pro 2 va oferi un capac detaşabil cu o textură în relief şi va fi oferit în trei versiuni coloristice: alb, negru şi gri. Telefonul are dimensiuni de 157,9 x 81,9 x 8,3 milimetri şi o greutate de 172 de grame.
Sistemul de stabilizare optică a camerei foto de 13 MP a fost completat cu o opţiune de stabilizare software, sistemul OIS+ promiţând rezultate mai bune decât cele remarcate la G2. LG a anunţat că această cameră foto va oferi şi o opţiune de refocalizare ulterioară a imaginilor, lipsa unor module hardware adiţionale făcându-ne să credem că este vorba doar de o opţiune software similară Nokia Refocus, care foloseşte mai multe capturi succesive.
Alte noutăţi foto sunt suportul pentru captura la 120 de cadre pe secundă sau la rezoluţie 4K, un bliţ cu o temperatură de culoare ajustabilă şi captură în rafală la 20 de cadre pe secundă. Camera foto principală este însoţită de un partener frontal cu senzor de 2,1 MP.
LG G Pro 2 va folosi platforma software Android 4.4 şi binecunoscutul său mediu grafic proprietar. La facilităţile software deja cunoscute, LG a adăugat şi câteva noutăţi interesante precum Knock Code, ruda mai evoluată a opţiunii de trezire a terminalului printr-o apăsare dublă pe ecran care îndeplineşte acum şi funcţia de protecţie prin memorarea unor serii mai îndelungate de atingeri, sau Mini View, care permite restrângerea spaţiului util al ecranului la diagonale între 3,4 şi 4,7 inch.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu