Filled Under: , , , , , , ,

Cioaca eliberat iar Becali nu

Deci cam asta este legea sau justitia in Romania un om bun ca Becali sa stea in puscarie pentru ce? Ca are bani si o echipa de fotbal care se mentine si Cioaca sa fie eliberat din puscarie pentru ca si-a omort nevarta pe Elodia. Cate fapte bune a facut Becali si ce stim despre fostul politist Cioaca? In Romania numai cazuri de astea vezi.
Fostul poliţist Cristian Cioacă, condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, decizie care nu este însă definitivă, a fost eliberat din Penitenciarul Colibaşi vineri seară, după ce un complet de divergenţă al Curţii de Apel Piteşti i-a admis cererea de ridicare a arestului preventiv. Decizia este executorie, însă poate fi atacată cu recurs de către procurori.

Decizia instanţei presupune ca Cioacă, acuzat de uciderea avocatei Elodia Ghinescu, să se supună unor reguli, printre care purtarea unui dispozitiv de urmărire, astfel încât să fie localizat în permanenţă de oamenii legii. În plus, un reprezentant al Poliţiei va fi desemnat să-l supravegheze permanent pe Cristian Cioacă. Acesta din urmă nu va avea voie să se apropie de rudele Elodiei şi nici să participe la întâlniri publice, precum activităţi sportive sau altfel de evenimente similare. Totodată, magistraţii i-au mai interzis lui Cioacă să participe la dezbateri televizate sau să aibă orice fel contact cu mass-media.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu