Filled Under: , , , , , , , , , ,

Orange cumpara Antena Play si GSP TV?

Orange, cel mai mare operator de comunicaţii mobile din România, va cumpăra postul de sport GSP TV şi portalul online Antena PLAY. Orange intră astfel în competiție cu RCS&RDS și Romtelecom Dolce.
Mișcare bombă pe piața media din România. La patru luni de la lansarea televiziunii prin satelit, Orange TV, Orange România vrea să cumpere drepturile tv pentru Liga I și astfel a decis să cumpere postul de sport GSP TV, din cadrul trustului Antena Group.
Orange România vrea să liciteze pentru drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I a României pentru perioada 2014 -2015.
Prin această mișcare surprinzătoare, Orange România va intra în competiție cu RCS&RDS care deține posturile de sport Digi, dar și cu Romtelecom care deține posturile Dolce Sport.
În luna noiembrie se va face tranzacţia pentru platforma Antena Play, lansată pe 1 iulie 2013, și care conţine posturile Antena Group plus alte posturi care emit exclusiv online.
Urmând ca după finalizarea tranzacției să se înceapă și achiziția GSP TV, post de sport lansat pe 25 iulie 2008.
Serviciul de televiziune Orange TV s-a lansat pe 11 iunie 2013, fiind disponibil pe televizor şi computer, prin satelit şi internet, oferta constând în 100 de canale, 40 de posturi fiind High Definition, iar dintre acestea 26 sunt în premieră retransmise în România.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu