Filled Under: , , , , , , , , ,

Cum poti avea dinti albi in mod natural?

Stomatologii recomanda pentru albirea dintilor sa va frecati dintii cu lamaie uscata sub formă de pulbere sau coaja de portocala.
Aveti nevoie de doar doua linguri de coaja de lamaie sau de portocala, o lingura de bicarbonat de sodiu pentru paine și două lingurițe de sare.
Puneți cojile
într-un blender și se amestecă pentru a deveni praf. Se adauga bicarbonat de sodiu și sare pană cand veți avea o pulbere foarte fină. Umeziti periuta de dinti in acest amestec si periati dintii ca de obicei. Este bine să faceti acest lucru de două ori pe săptămană, pentru a avea efect.
Dacă aveți o problemă cu respiratia dvs, mestecati semințe de fenicul sau anason. Acelasi lucru se poate face și cu cateva frunze de pătrunjel.
Daca aveti probleme cu gingiile, dupa masa clătiți gura cu un decoct de mușețel și gălbenele. Funcționează foarte eficient și cu coaja de stejar.
Vechea modalitate de albire a dintilor este cu peroxid de hidrogen sau cu oțet. Aceste două opțiuni sunt mai puțin riscante, deoarece oțetul este un acid si peroxid de hidrogen care nu trebuie înghițit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu