Filled Under: , , , , , , , , , ,

Bill Gates va investi in Real Madrid?

Bill Gates, fondatorul Microsoft si cel mai bogat om din lume, vrea sa investeasca la unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume. Multimiliardarul american este interesat sa puna numele companiei Microsoft, unde este actionar majoritar, unuia dintre cele mai importante stadioane din lume, Santiago Bernabeu.
Conform publicatiei spaniole El Confidencial, magnatul celui mai mare producator de software din lume a inceput negocierile cu oficialii echipei Real Madrid, dupa ce Florentino Perez, presedintele gruparii iberice a anuntat ca clubul are in vedere cautarea unui nume pentru stadion, cu scopul de a finanta o remodelare a acestuia.

Operatiunea se anunta a fi o strategie de marketing de succes pentru grupul american si o importanta sursa de finantare pentru clubul din capitala Spaniei. Primul pas pentru schimbarea numelui a fost facut odata cu intalnirea ce a avut loc in sala de onoare a stadionului Santiago Bernabeu, intre Florentino Perez, Orlando Ayala, vicepresedintele Grupului de Dezvoltare a Microsoft si Maria Garana, presedintele Microsoft Spania.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu