Filled Under: , , , , , , , , ,

Membrii trupei Akcent intr-un scandal

Membrii trupei Akcent au decis sa puna capat uneia dintre cele mai longevive formatii din Romania, asa ca dupa 14 ani in care s-au aflat constant in topurile de muzica, Adi Sina, Mihai Gruia si Sorin Brotnei au pus punct.

Din primele informatii aparute in presa, se pare ca intre cei trei ar fi existat nemultumiri cu privire la banii incasati. Mihai si Sorin s-ar fi suparat pentru ca lui Adi ii reveneau mai multi bani, intrucat el compunea textele si era vocea principala.

Astazi, de la 17.30,  in exclusivitate la Maruta, Sorin si Mihai de la Akcent dezvaluie adevaratul motiv al destramarii trupei.

Adi Sina a anuntat destramarea trupei pe Facebook: "Ultimii 14 ani au fost o particica de Rai. Am avut sansa unica sa vizitam locuri pe care doar le-am visat, sa cunoastem oameni minunati din intreaga lume, am invatat sa va respectam pe voi, fanii, si sa cantam in fata celor mai buni prieteni pe care ni i-am imaginat. Vreau sa auziti de la mine asta: Akcent incepe un nou capitol, intr-o noua formula si voi continua sa va surprind cu melodii si interpretari noi".
Despartirea trupei a fost confirmata si de Sorin Brotnei, ieri:
"In Akcent sunt, intr-adevar, probleme. Noi avem contract cu casa de discuri pana in luna decembrie. Avocatii nostrii se ocupa acum de asta", a spus Sorin Brotnei, in direct, "La Maruta", emisiune difuzata de luni pana vineri, de la 17.30, la ProTV.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu