Filled Under: , , , , , , , , ,

Bratara care alunga tantarii si capusele?

Bratara anti-tantari Green Luck odata scoasa din punguta ei, incepe sa degaje o aroma de lamaita si ulei de lavanda, tinand in acest fel tantarii departe de dumneavoastra, aroma degajandu-se timp de 8-10 zile.Brățara este îmbibată cu uleiuri care datorită căldurii corporale creează încontinuu un miros parfumat împotriva țânțarilor și a căpușelor.
Cum functioneaza Bratara anti-tantari Green Luck ?
Bratara anti-tantari Green Luck odata scoasa din punguta ei, incepe sa degaje o aroma de lamaita si ulei de lavanda, tinand in acest fel tantarii departe de dumneavoastra, aroma degajandu-se timp de 6-8 zile. Daca nu doriti sa folositi bratara tot timpul, o puneti in punga resigilabila si in acest fel o puteti folosi cand doriti
Puteti lega bratara de rucsac, de geanta de mana, piciorul de masa, tablia de la pat, de scaun, de bicicleta, in cort etc.
Produs alcătuit din substanțe naturale împotriva țânțarilor și căpușelor. Brățara este îmbibată cu uleiuri care datorită căldurii corporale creează încontinuu un miros parfumat împotriva țânțarilor și a căpușelor. Față de alte produse, brățara nu conține alte substante toxice fiind alcătuită doar din produse naturale.
Mod de utilizare:
Rupeți vârful ambalajului în dreptul liniei întrerupte, astfel se va putea închide din nou. Scoateți brățara și fixați-o cu ajutorul capsei pe antebrat sau gleznă. După utilizare așezați înapoi brățara în ambalaj.
La o utilizare de 2-3 ore zilnic brățara se poate folosi timp de o săptămână, iar efectul cel mai puternic îl va avea în primele 12 ore. În cazul în care brățara se va uda efectul va fi semnificativ mai mic.
Atenționare !
Evitați utilizarea brățării dacă observați reacții alergice (roșeață, erupții cutanate). Dacă uleiul ajunge la ochi, spălați din abundență cu apă. În cazul nou-născuților fixați brățara pe gleznă, peste o șosetă și nu direct pe piele. Compoziție: 100 natural, ulei de lămâie și ulei de levănțică. Material textil ultra micro fibră.
Persoanele cu alergii cunoscute la citronella sau ulei de lavanda nu pot folosi aceastra bratara !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu