Filled Under: , , , , , , , , , ,

Alex Velea si Antonia vor da lovitura in muzica?

Alex Velea şi-a încheiat toate socotelile cu Ana la notar şi visează să dea lovitura cea mare, alături de Antonia, pe piaţa muzicală internaţională.
În ciuda speculaţiilor că artistul urmează să divorţeze la tribunal după ce nu s-a înţeles cu soţia la notar, apropiaţii celor doi susţin în continuare că despărţirea e consumată.
Întâlnirea cu Antonia l-a transformat radical pe Alex Velea. Când mărturisea că e „foarte îndrăgostit” de Ana, cântăreţul avea proiecte importante gândite pentru a produce bani frumoşi. „Pregătesc o linie de haine şi de accesorii, dar mai durează puţin până să fiu sigur, pentru că nu-mi place să vorbesc aşa, pe pielea ursului din pădure. Proiectul e gata, dar trebuie să vedem când îi dăm drumul”, declara Alex, pentru „ring”, în urmă cu doi ani.

De atunci nu s-a mai întâmplat nimic, însă, coincidenţă, Antonia a lansat recent o linie de haine acțiune ce făcea parte din planul celor doi. „Şi până la urmă tot o vom pocni…” Chiar dacă refrene ca „Soarele răsare…” şi „Dragostea se face-n minim doi” îi aduc bani buni în concertele din România, Alex Velea visează la o carieră cel puţin la nivelul Innei. Până atunci, artistul a ales calea uşoară, cu versuri underground româneşti.
În paralel, lucrează la hitul vieţii lui. „De asta scoatem piese în engleză, pentru că vrem să pocnim piaţa internaţională. Şi până la urmă tot o vom pocni… Cântăm în engleză pentru că vrem să plecăm în afară”, ne-a mărturisit Alex. Până să o întâlnească pe Antonia, el se dorea one-man show.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu