Filled Under: , , , , , , , , , ,

De ce a batut-o Marcel pe Alexandra Stan?

Impresarul şi managerul Alexandrei Stan, cel care, sâmbătă, a bătut-o pe aceasta până a desfigurat-o şi a lăsat-o în stare de inconştienţă, s-a ascuns de toată lumea. Totuşi, un gest făcut de acesta imediat după izbucnirea scandalului, denotă faptul că se simte vinovat.
Aşa cum declara chiar ieri Alexandra Stan, Marcel Prodan şi ceilalţi membri ai echipei sale de management se ocupau de pagina sa de Facebook. Cu toate acestea, prima activitate a Alexandrei Stan pe site-ul de socializare, după mult timp, a fost mesajul postat e Marcel Prodan, semnat "Alexandra Stan Management", în care se anunţa că a fost vorba despre un accident în care a fost implicată artista.
A doua zi, misterul accidentului a fost elucidat şi astfel s-a aflat că Alexandra a fost bătută crunt tocmai de unul dintre aceia care ar fi trebuit să o ocrotească.
Ce a făcut Marcel Prodan în tot acest timp în care Alexandra povestea cu lux de amănunte la televizor drama prin care a trecut? Bărbatul se ascunde şi chiar a încercat să ştergă orice urmă a existenţei sale. Şi a început cu pagina sa oficială de Facebook. Impresarul şi-a şters contul de pe site-ul de socializare, singurele pagini active la care el are acces fiind pagina oficială a Alexandrei Stan şi aceea a studioului pe care îl conduce.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu