Filled Under: , , , , , , , , , ,

Tudor Sisu eliberat conditionat in 2013?

Tudor Sişu (36 de ani) ar putea fi eliberat condiţionat, în cursul zilei de miercuri. Cântăreţul a fost închis pentru trafic de substante interzise.
Tudor Sişu a ispăşit deja două treimi din pedeapsa de patru ani primită, astfel că el poate cere eliberarea condiţionată.
Cântăreţul a depus o astfel de cerere la începuutul accestui an, însă magistraţii Judecătoriei sectorului 4, acolo unde a ajuns solicitarea cântăreţului, au trimis dosarul la Tribunalul Bucureşti, precizând că doar judecătorii de aici pot da un verdict în acest sens. Azi, aceştia vor decide, în urma analizării actelor ce însoţesc cererea de eliberare condiţionată, dacă Tudor Sişu se va întoarce în sânul familiei.
Tudor Sişu şi alţi 15 membri ai unui grup infracţional au fost arestaţi preventiv în mai 2006. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) din cadrul Parchetului instanţei supreme i-au acuzat pe cei 16 că, într-un an, au distribuit în Bucureşti aproximativ 40 de kilograme de substanta interzisa
Instanţa a decis condamnarea cântăreţului la patru ani de închisoare cu executare.
Sişu a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de substante interzise de mare risc. El fusese arestat în octombrie 2003, la câteva zile după ce Poliţia a prins doi traficanţi de stupefiante din Târgovişte şi a făcut o percheziţie în apartamentul lui. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost din nou arestat.
În 25 septembrie 2009, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de Tudor Şisu într-un alt dosar, pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu