Filled Under: , , , , , , ,

Becali mai face o echipa de fotbal?

Steaua este obligată de către UEFA, în cazul în care va accede în grupele Champions League, să aibă şi o echipă de tineret pentru a lua parte, în paralel, în UEFA Young League. Din acest motiv, Gigi Becali a cerut de la FRF un loc în Liga a II-a pentru noua echipă.

Gigi Becali a solicitat FRF un loc în Liga a II-a pentru ca juniorii născuţi după 1 ianuarie 1995, care vor participa la această competiţie, să nu se facă de rîs în Europa.
"Am cerut Federaţiei să ne aprobe un loc în Liga a II-a, pentru că aşa ne obligă UEFA. Nu putem evolua cu copiii pe care îi avem acum, că ne dau adversarii 29-0. Trebuie să cumpăr vreo şapte, opt, zece jucători ca să fac o echipă competitivă. Dar trebuie să fie implicaţi şi ei într-o competiţie internă", a spus Gigi Becali.
Laurenţiu Reghecampf ar fi şi el mulţumit de această variantă, pentru că jucătorii care nu prind lotul de 18 ar putea fi trimişi la echipa secundă.
"E un proiect pe care vrem să-l punem pe picioare, pentru că avem nevoie de echipa a doua. Tinerii din lot trebuie să aibă competiţie, să joace în fiecare săptămînă, chiar dacă nu prind echipa mare", declara tehnicianul în urmă cu cîteva luni la Dolce Sport.

2011 e anul în care Steaua II a retrogradat din Liga a II-a în Liga a III-a, moment în care echipa a fost desfiinţată

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu