Filled Under: , , , , , , ,

Ring mouse-ul inel care il pui de deget

Genius a prezentat Ring, un gadget prin care se dorește reinventarea mouse-ului clasic. Practic, după cum spune și numele, acest mouse este ca un inel, care se poate folosi punându-l pe deget. Genius Ring oferă mult mai multă mobilitate și o nouă modalitate de a naviga pe Internet sau prin documentele din computer.
Poate fi utilizat până la o distanță de 10 metri față de dispozitivul la care este conectat și ar fi folositor pentru cei care au de făcut prezentări sau mult mai comod atunci când nu ai suprafață plană pentru un mouse clasic.
Modul de funcționare este destul de simplu. Mouse-ul celor de la Genius se pune pe deget ca un inel, iar ca scroll se folosește un buton poziționat în mijloc, care are și un senzor ce preia toate mișcările degetului. Butoanele pentru click dreapta și stânga sunt poziționate lângă tasta senzorială.
Pentru a fi cât mai comod se pune pe degetul arătător și se navighează cu degetul mare. Se încarcă direct la computer printr-un cablu micro USB.
Ring Mouse foloseşte o tehnică denumită Genius Touch Control şi beneficiază de o sensibilitate de până la 1000 DPI. Acest gadget este compatibil atât cu sistemele PC, cât și cu cele Mac, dezvoltate de Apple.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu