Filled Under: , , , , , , , , ,

Nicu Gheară şi Gigi Becali in conflict?

Pe site-ul său personal, Gheară lansează acuzaţii extrem de dure la adresa lui Gigi: "Acum cîţiva ani a chemat la Palat mai multe persoane şi le-a dat cîte 10.000 de euro ca să ne facă rău mie şi familiei mele"

Nicu Gheară şi Gigi Becali. Două personaje controversate din interiorul şi din anturajul fotbalului românesc. Pînă în urmă cu 8-10 ani nu erau nici certaţi, dar nici apropiaţi. În ultima perioadă însă, relaţiile nu numai că s-au răcit, dar între cei doi şi între apropiaţii lor s-a deschis un front de război. Legea tăcerii, care a existat între cele două tabere, a fost spartă de Nicu Gheară.

Prin intermediul site-ului său personal, acesta nu numai că a făcut primele acuzaţii în mod direct la adresa lui Gigi Becali, dar foloseşte termeni extrem de duri la adresa patronului Stelei.

"Vorbeşte de Dumnezeu doar pentru a impresiona lumea"
"Vreau să vă povestesc un episod despre Gigi Becali, acest nenorocit care vorbeşte de Dumnezeu doar pentru a impresiona lumea. În urmă cu mai mulţi ani, la un meci Bulgaria - România, am avut o discuţie mai aprinsă cu Ioan Becali. La trei zile de la acest incident, Gigi Becali a chemat la el la Palat mai multe persoane şi le-a dat cîte 10.000 de euro ca să ne facă rău mie şi familiei mele.
Gheară: "Voi arăta, pe îndelete, cine e acest Becali"
În finalul postării, Nicu Gheară nu numai că nu-l menajează pe Becali, dar îl desfiinţează pe acesta, iar în final anunţă şi ce va urma în acest război: "Cam asta face acest oier, dar el nu îşi dă seama cît de mic este. Nu îşi dă seama că a ajuns păcăliciul ţării, dacă pe vremuri se spuneau bancuri cu Bulă, acum se spun cu Gigi Becali. Bulă de România, ăsta este el. O glumă proastă! Într-un articol viitor voi arăta, mai pe îndelete, cine este acest Gigi Becali…".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu