Filled Under: , , , , , , ,

Becali ma face sa rad reactia lui dupa meciul cu Chelsea (video)

Gigi Becali este aproape sigur de calificarea Stelei în sferturile de finală ale Ligii Europa, chiar dacă pe roş-albaştrii îi aşteaptă o deplasare foarte dificilă în Anglia, pentru returul cu Chelsea. Exuberant, Becali a declarat că în momentul de faţă Steaua nu poate fi eliminată de nicio formaţie din Liga Europa. "Calificarea este rezolvată în proporţie de 70-80 la sută, pentru că noi o să marcăm gol la Londra, iar Chelsea nu poate să-i înscrie niciodată trei goluri Stelei", a spus Becali, la Digi Sport.
Într-o altă intervenţie, la sport,ro, patronul Stelei a fost extrem de ironic: "N-am avut nici o emoţie pentru că n-au avut nici o ocazie. Tot noi am fost mai periculoşi pe contraatac. Europa nu ne vrea în Schengen? Le-am dat noi Schengen în seara asta!
Chelsea nu e echipă care să ne dea nouă două goluri. Ei n-au viteză, Terry nu mai ştia unde îi e căciula, era distrus. Pe Lampard nici nu l-am văzut, Hazard s-a hazardat, l-a ţinut Râpă de nici n-a mişcat. La ora asta în Europa League nu ne poate bate nimeni, poate în Liga Campionilor, Real, Barcelona... În rest ţaca-ţaca, îi tocăm pe toţi".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu