Filled Under: , , , , , , ,

Nokia Lumia 520 si 720 noi telefoane

Nokia a înțeles că gama Lumia poate fi cartea decisiva pentru salvarea companiei și merge acum pe o nouă tactică. Producătorul finlandez a mai prezentat două noi modele din această serie la prețuri acceptabile pentru cei care vor să încerce experiența unui device cu Windows Phone 8.

Potrivit techcrunch.com este vorba despre Nokia Lumia 520 și Lumia 720. Nokia mizează pe modelul 520 ca fiind un telefon de clasă medie dar cu caracteristici care pot atrage cumpărători ce nu își permite să dea peste 200 de dolari din buzunar pentru a avea un asemenea telefon. Acest model din gama Lumia va fi lansat mai întâi în America de Nord, undeva în semestrul al doilea din 2013, și va avea un ecran cu display de 4 inch. Rezoluția telefonului va fi la 800 cu 400 iar procesorul de 1GHz – dual-core Snapdragon va fi însoțit de 512 MB de RAM. Stocarea internă pentru acest telefon ajunge la 8GB, însă există întotdeauna posibilitatea de a extinde această stocare cu ajutorul cardurolor microSD până la 64GB. Camera de pe spate a Nokia Lumia 520 va fi de 5 MP, telefonul urmând să vinî în aceleați culori deschise ca precedentele Lumia. Prețul de pornire al acestui telefon va fi de 139 de euro.

Nokia Lumia 720 va avea un preț de 249 de euro iar primele piețe în care va ajunge acest telefon vor fi cele din Asia și Pacific. Procesorul de pe acest telefon este tot de 1GHz la un display de 4.1 inch și aceeași rezoluție ca și la Lumia 520. Memoria internă și RAM-ul sunt din nou asemănătoare cu cele de pe 520. Camera de pe spatele telefonului este mai bună ca cea a 520-ului, având 6.7 MP și lentile Carl Zeiss cu un f 1.9. Camera din față a telefonului se laudă cu doar 1.3 MP .

Nokia ar putea să aibă un mare succes dacă se confirmă tactica pe care finlandezii o duc acum, mizând pe telefoane din Lumia la prețuri acceptabile și un OS Windows Phone 8 pe care oricine ar vrea să îl testeze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu