, , , , , , ,

Promotie Kinder Chocolate www.supereroideciocolata.ro

Toti copii care se cred super eroi sa intre in promotia Kinder Super eroi de ciocolata. Cumparati orice produs Kinder Chocolate participant la promotie, cautati codul unic si introduceti-l pe www.supereroideciocolata.ro.
Puteti castiga:
-kit-uri de super eroi
-propria placuta de usa
-carte de povesti cu tine
-o reclama tv cu tine super erou

Promotia se desfasoara in perioada 19 august - 31 octombrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Kinder Chocolate, intra pe www.supereroideciocolata.ro.
, , , , , , , ,

Promotie 2013 pe bergenbier.ro

Milioane de premii pentru prieteni de milioane
Cauta sub capacul sau sub cheita oricarui produs Bergenbier si poti castiga una din cele:
* 2.000.000 beri Bergenbier de 2.5 litri
* 9 autoturisme Renault Captur
Perioada promotiei: 01.09 – 01-11.2013
Mai multe detalii la 0317.30.50.07 sau pe www.bergenbier.ro
, , , , , , , , ,

Fii pe faza la Prima Tv

“Mondenul” care dă viaţă personajelor precum Traian Băsescu, Radu Beligan, simpaticul racheţ sau “fata bună” Andreea Tonciu, caută în această toamnă oameni cu mintea brici, pe care să-i ia la întrebări.

Nu e nevoie să fii olimpic, ci doar să-ţi meargă mintea. Nu trebuie să toceşti toată biblioteca, ci doar să-ţi pice fisa. Dacă eşti atent şi isteţ, "Fii pe fază!" şi poţi câstiga leafa pe-o lună... într-o singură zi. În plus, dacă eşti câştigătorul ediţiei, ai dreptul să participi şi la următoarea. Altă zi, altă şansă de câşting, mai mulţi bani în buzunarul tău.


“Acest format e unul tineresc, interactiv, care îşi propune să testeze capacităţile noastre de a fi atenţi şi, evident, de a testa cultura generală a concurenţilor, dar şi a celor care urmăresc emisiunea din faţa televizoarelor. Este o provocare, pentru că în această societate extrem de grăbită şi dezorganizată, emisiunea “Fii pe fază!” te “bate” uşor pe umăr şi-ţi “spune”, ia-o mai încet, nu te mai grăbi, că nu ai de ce, ia să vedem cât de atent poţi fi. Cât de pe fază poţi fi pentru a câştiga premiul pus la bătaie”, spune Alex, care în această toamna va avea un rol în plus. El va prezenta show-ului “Fii pe fază!” şi în paralele va continua cu parodia, în noul sezon al emisiunii “Mondenii”, de la Prima TV.
, , , , , , , ,

Concurs Delaco 2013

Concurs: Castiga 279 ceasuri Disney, 13 ghiozdane cu roti Disney sau 1000 reviste "Avioane" cu macheta de avion

Concurs online: "Avione - online" - Concurs delaco.ro

Concursul are loc in perioada: 15 August 2013 - 15 Noiembrie 2013  

Ce castigi:

279 x ceas original Disney, 13 x ghiozdan cu roti Disney, 1000 x revista "Avioane" cu macheta de avion

Ce trebuie sa faci:
Achizitioneaza cel putin un produs participant la campanie + completeaza formularul de concurs de pe delaco.ro cu datele tale si codul promotional unic inscriptionat pe stickerul din interiorul ambalajului.
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
, , , , , , , , ,

Trimite codul Kent pe futurepattern.ro

Din 1 septembrie 2013, Kent dă start unui nou concurs cu premii tentante. Regulamentul este unul simplu. Descoperi codul din pachetele participante la promoție și introduci codul pe futurepattern.ro.
Mai multe nu știu despre promoție dar dacă ați găsit codurile, păstrați-le și le veți putea introduce din 1 septembrie.
Marele premiu: un BMW X6.
Alte premii: 200.000 pachete instant, 400.000 brichete Kent.
, , , , , , , , ,

Poiana Chokotoff concurs 2013

Cumpără orice cutie de praline Chokotoff 238 g cu ambalaj promotional în perioada 19 august – 22 septembrie, înscrie codul promoțional de pe cutie și poți câștiga premii cu coroniță!
Chokotoff da startul toamnei premiantilor
Prin Produse Participante se va intelege ca produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania pe care sunt aplicate etichete promotionale participa la Promotie si anume Chokotoff de 238 g cu ambalaj promotional
Codul promotional este trecut direct pe ambalajul produselor, in interiorul cutiei
* Premii saptamanale – Laptop Asus K55VD-SX662D cu procesor Intel® CoreTM i5-3230M 2.60GHz, Ivy Bridge, 4GB, 750GB, nVidia GeForce 610M 2GB, FreeDOS, Glossy Passion Red.
* Cos produse Chokotoff contine: Chokotoff 238 g,
5X Chokotoff Intens 221 g,
5 x Chokotoff 85 g
Participantii vor trimite Codurile online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.facebook.com/Poiana si www.premiantiichokotoff.ro.
Castiga cu Poiana Chokotoff
, , , , , , , , ,

Concurs biscuitii TUC pe biscuitiituc.ro

Potolește-ți setea de aventură cu pachetul special de explorare de la TUC: sortimentul tau de biscuiti preferat și… o bicicletă exact pe gustul tău!
Folosește codul unic de pe pachetul TUC și poți câștiga, săptămânal, oricare dintre cele două Pegasuri, un BMX, o bicicletă cu coșuleț, pentru doamne, și o bicicletă foldable.
În plus, mai poți câștiga, prin tragere la sorti, unul din cele 5 rucsacuri zilnice de la TUC!
perioada concursului 2 septembrie – 27 octombrie 2013
Puteti incrie codul pe www.biscuitiituc.ro sau prin sms 1817 (tarif normal)
Premii:
* 40 de biciclte
* 280 de rucsacuri
Castiga cu biscuitii TUC
, , , , , , , ,

Ce conţine varza?

O legumă veche de peste 4000 de ani, bogată în vitamine, săracă în calorii şi cu o mulţime de virtuţi terapeutice. Include-o în meniul tău zilnic!
Varza face parte din familia cruciferelor şi conţine peste 400 de varietăţi. Cele mai răspândite sunt însă: varza de Bruxelles, conopida, broccoli, varza creaţă, varza roşie.

Ce conţine varza

În Europa, varza a început să fie cultivată cu 4000 de ani în urmă. Strămoşii noştri au descoperit nenumăratele virtuţi ale acestei plante, fiind considerată un adevărat panaceu. Este folosită pentru prevenirea şi vindecarea multor afecţiuni, inclusiv cancer. De ce? Pentru bogăţia ei în: fier, mangan, cupru. Ca să nu mai vorbim de vitamina C (figurează printre legumele cu cel mai mare conţinut), vitamina E (2-7 mg la 100 g), provitamina A (sau carotenul) şi vitaminele din grupul B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), cu rol anticancerigen. Prin conţinutul crescut de fibre alimentare previne constipaţia, asigurând (200 grame de varză) peste 20% din cantitatea de fibre necesare zilnic. Dar, în anumite situaţii poate crea şi indigestie din această pricină. Depinde de organism.

, , , , , , , , ,

Campanie Promotional Golden Brau 2013

Campania se desfasoara in perioada 15 august 2013 – 30 septembrie 2013
Fiecare bere Golden Brau e castigatoare:
Cauta sub capac:
* 3 Renault Clio 4
* 1.000 de telefoane mobile
* 3.000 alimentari cu carburant a cate 100 lei
* 7.500 x 5 euro credit GSm
* 100.000 beri Golden Brau
Daca gasesti un codintra pe www.premiidedistractie.ro si poti castiga mixuri audio sau glume de la Radio 21
Pentru mai multe detalii accesati www.premiidedistractie.ro sau infoline 021.203.11.11
, , , , , , , , ,

Marul discordiei in curand la Prima Tv

Prima TV se află într-o cădere liberă dar încearcă din răsputeri de a atrage telespectatori fideli unei anumite producții: Iubiri secrete. De la apariția serialului Prima TV a mai creat show-uri asemănătoare dar fără succes.

Mărul discordiei, noua producție Prima TV, pare a fi o adaptare într-o manieră low-cost a show-ului Burlacul. Vor fi 3 femei celebre care își vor căuta jumătatea. 
Un singur bărbat cu vârsta cuprinsă între 23 și 35 ani va fi ales la castingul organizat de Prima TV. Toți bărbații care doresc să participe în show-ul Mărul Discordiei sunt așteptați să sune la 0733.735.207 sau să scrie la casting@cvb.ro ori să se înscrie direct pe site pe www.primatv.ro/inscrieri/marul-discordiei.
, , , , , , ,

Exista viata dupa moarte?

Ce se întâmplă atunci când te afli în moarte clinică? Cei mai mulţi dintre cei care au trecut prin aşa ceva povestesc că experienţa este unică şi că sunt transportaţi printr-un tunel spre o lumină intensă, părăsindu-şi trupul, că se întâlnesc cu rude care au trecut în nefiinţă sau cu îngeri sau că îşi revăd întreaga viaţă. Ei bine, un nou studiu pune capăt acestor speculaţii şi pare să elucideze misterul.

Ce se întâmplă atunci când te afli în moarte clinică? Cei mai mulţi dintre cei care au trecut prin aşa ceva povestesc că experienţa este unică şi că sunt transportaţi printr-un tunel spre o lumină intensă, părăsindu-şi trupul, că se întâlnesc rude care au trecut în nefiinţă, cu îngeri sau că îşi revăd întreaga viaţă. Ei bine, un nou studiu pune capăt acestor speculaţii şi pare să elucideze misterul, scrie huffingtonpost.co.uk.
Cercetătorii au realizat câteva experimente pe şobolani. După ce inima animalelor a încetat să mai bată, creierul a dat arătat semne de conştienţă. Misterioasa activitate a creierului, observată de cercetători, ar putea explica experienţele trăite “dincolo de moarte”. Acesta este de altfel şi primul studiu care aprofundează starea neurofiziologică, după un stop cardiac. Astfel, cercetătorii au ajuns la concluzia că toate aceste lucruri sunt provocate de o activitate electrică foarte ridicată în creierul care este pe moarte.Studiul sugerează că ceva se întâmplă atunci când cineva se află la un pas de moarte care împinge creierul conştient la un nivel ridicat de excitare, declanşând probabil viziuni și senzații asociate cu “experienţele de dincolo de moarte”.
“Am fost surprinşi de activitatea intensă a creierului”, a spus George Mashour, unul dintre cercetătorii de la  Universitatea Michigan din Ann Arbor.
“Studiul făcut pe şobolani ne arată că reducerea oxigenului şi a glucozei din timpul stopului cardiac poate stimula activitatea cerebrală care este caracteristică stării de conştienţă”, a spus dr. Jimo Borjigin, de la Universitatea din Michigan.
Pe de altă parte, unii cercetători spun că studiul nu este foarte bine argumentat. “Nu știm dacă animalele au experienţa conștiinței”, a spus Dr. David McGonigle, de la Universitatea din Cardiff. “În timp ce studii recente sugerează că animalele ar putea avea într-adevăr un fel de amintiri autobiografice pe care le posedă oamenii, acel tip de amintiri care ne permit să ne reîntoarcem într-un anumit loc şi timp, pare puțin probabil ca experienţele de dincolo de moarte să fie neapărat similare între specii”, a mai spus profesorul.
, , , , , , , , , , ,

Killer Karaoke numai la Prima TV

Câștigătorul primei ediții a show-ului Vocea României, Ștefan Stan, va avea o emisiune cu cântec. Artistul va prezenta, din această toamnă, emisiunea Killer Karaoke, la Prima TV.
Ştefan Stan îi invită pe cei pasionaţi de cântat să se înscrie la Killer Karaoke, show-ul toamnei la Prima TV.
Cei selectaţi vor trebui să treacă prin probe “criminale”, să cânte în timp ce trei ventilatoare uriașe le bat în faţă, să nu se oprească nici dacă au capul într-un acvariu cu şerpi sau electroșocurile să nu-i întrerupă sub nicio formă.
“Pasiunea pentru cântat trebuie să fie mult mai mare decât frica de ce se poate întampla. La Killer Karaoke nu e suficient să fii talentat, trebuie să ai şi foarte mult curaj. Dacă vei reuşi să-ţi învingi temerile poţi câştiga 10.000 de lei”, spune Ștefan Stan.
, , , , , , , ,

Promotie Ceresit 2013 supermeseriasceresit.ro

Pentru a se inscrie in promotie,
Participantii vor putea inregistra in promotie codurile unice promotionale in conturile
create conform art. 8.1., in una dintre urmatoarele modalitati:
(i)completand un formular prin intermediul web-site-ului www.supermeseriasceresit.ro;
(ii)prin serviciul de SMS al retelelor de telefonie mobila Orange, Vodafone sau Cosmote la numarul
scurt 1792 (cu tarif normal in retelele mentionate).
(iii)prin serviciu telefonic, la numarul de telefon 021 407 3333( cu tarif normal in reteaua
Romtelecom).
- 1 set personalizat cu sigla CERESIT format din : 1 tricou, 1 sapca, 1 rucsac. Valoarea setului este
de 7,336 Euro+TVA.
- 1 kit de scule-amorsare, personalizat cu sigla CERESIT, format din : 1 set vopsire, 1 tava pentru
trafalet, 1 bidinea, 1 banda TESA . Valoarea kitului este de 7,319 Euro+TVA.
- 1 kit de scule- placare, personalizat cu sigla CERESIT, format din : 1 mistrie, 1 gletiera cu dinti, 1
gletiera fara dinti. Valoarea kitului este de 6,955 Euro+TVA.
NIVELUL 2
- 1 set, personalizat cu sigla CERESIT, format din 2 salopete de lucru. Valoarea setului este de
25,76 Euro+TVA.
- 1 kit de echipamente de lucru, personalizat cu sigla CERESIT, format din : 1 salopeta , 1 tricou, 1
pereche genunchiere. Valoarea kitului este de 24,75 Euro+TVA.
- 1 kit de scule- placare, personalizat cu sigla CERESIT, format din : 1 galeata (20 l) cu role, 1
spatula de metal cu dinti 6x6m, 1 spatula de metal 13x27mm, 1 mistrie fara spatula cauciuc pentru
polistiren, 1 spatula cauciuc. Valoarea kitului este de 115,36 lei+TVA.
NIVELUL 3
- masina de taiat gresie si faianta marca Einhell – in valoare de 313.6 lei+tva/buc;
Participantii care au atins numarul de coduri promotionale inscrise in promotie aferent nivelului 3 de
premiere, au posibilitatatea, individual sau impreuna cu echipa inscrisa in promotie, sa participe la
un curs gratuit de instruire Ceresit in domeniul amenajarilor interioare in baza consimtamantului
liber exprimat atat de participant, cat si de membrii echipelor inscrise in promotie de participantul la
promotie. Organizatorul va anunta participantii asupra detaliilor ce tin de organizarea cursului
(perioada de desfasurare, locatia, etc). Cursul va fi organizat pana la data de 28 februarie 2014.
Valoarea unui curs de instruire este de aproximativ 550lei.
, , , , , , , , ,

Brosura Avon C15 octombrie - noiembrie 2013

Catalog (brosura) Avon c15 2013 campania octombrie noiembrie. Nu avem nici o vedeta pe coperta catalogului Avon campania 15 a anului 2013. Sfarsitul de an ne aduce crema si parfumul Anew Clinical.


Varianta polonoeza circula pe internet online si  va prezentam si noi. Catalogul in Romania va fi valabila intre 17 octombrie 2013 - 6 noiembrie 2013. Va vom prezenta si

Oferte pentru Reprezentanti Avon 15 - 2013 (17 octombrie 2013 - 6 noiembrie 2013) si mai ales
Avon Magazine c15 - 2013. Asteptam putin.
, , , , , ,

Ronaldo castiga mai mult decat Messi

Vestea mult sperata de fanii celor de la Real Madrid a sosit pe neasteptate. Cristiano Ronaldo si-a prelungit contractul cu gruparea din capitala Spaniei. Starul portughez va ramane la "galactici" pana in 2018.
Potrivit cotidianului Marca, presedintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez a reusit sa-l convinga pe lusitan sa-si innoiasca contractul.

In urma negocierilor, Cristiano Ronaldo va deveni cel mai bine platit jucator din fotbalul spaniol, cu un salariu de 17 milioane de euro net pe an, pentru urmatoarele cinci sezoane si va avea cu un million de euro mai mult decat eternul sau rival, argentinianul Lionel Messi, care castiga 16 milioane de euro.

Cu aceasta suma, atacantul lui Real Madrid urca pe locul doi in topul celor mai bine platiti jucatori din lume, dupa camerunezul Samuel Eto'o care incaseaza 20 milioane de euro de la formatia Anzhi din Rusia.

Iata si top 10 salarii in fotbalul mondial:

Samuel Eto'o (Anzhi): 20 milioane de euro
Cristiano Ronaldo (Real Madrid): 17 mil. euro
Leo Messi (Barcelona): 16 mil. euro
Neymar (Barcelona): 15 mil. euro
Zlatan Ibrahimovic (PSG): 14,5 mil. euro
Radamel Falcao (Monaco): 14 mil. euro
Wayne Rooney (Manchester United): 13,8 mil. euro
Sergio Aguero (Manchester City): 13,5 mil. euro
Yaya Toure (Manchester City): 13 mil. euro
Thiago Silva (PSG): 12 mil. euro
, , , , , , ,

De ce radem cand cineva ne gadila

30 de femei si barbati au fost gadilati, in numele stiintei, in Germania, pentru ca o echipa de cercetatori au vrut sa descopere de ce oamenii rad cand sunt gadilati si unde salasluieste, de fapt, gadilatul, in creierul uman.
Cercetatorii de la Universitatea din Greifswald (Germania) si de la universitatile elvetiene din Fribourg si Basel au efectuat un studiu la care au participat 30 de femei si de barbati care au fost gadilati, in scop stiintific, la picioare. Intre timp, li se efectua investigatia imagistica RMN pentru ca specialistii sa poata observa ce zone din creier se activeaza in momentul in care suntem gadilati.
Oamenii de stiinta au constatat ca in timpul gadilatului si al rasului necontrolabil, o regiune a creierului denumita operculul rolandic este activata. Aceasta are rol in miscarile muschilor fetei. Totodata, analizele au aratat ca atat rasul incontrolabil aparut pe fondul gadilatului, cat si rasul normal, controlabil, generat de o gluma spre exemplu, sunt asociate cu zone ale creierului care coordoneaza reactiile vocale emotionale, printre care se numara atat rasul, cat si plansul.
, , , , , , , , ,

Brosura Avon C12 august - septembrie 2013

Brosura Avon campania 12 din 2013 | Valabilitate: 15.08.2013-04.09.2013 | Fii Reprezentant Avon sau Cumpara direct de la Avon - REDUCERI de 40% | Inscrierea este GRATUITA - Cadouri extraordinare 1a inscriere | Cel mai complet website creat special pentru cei ambitiosi si perseverenti - Intra in lumea Avon Cosmetics !
, , , , , , , , ,

Promotie 2013 la berea Staropramen

In perioada 5 august – 29 septembrie 2013 cauta codul unic sub capacul sau cheita oricarui produs promotional Staropramen.
Inscrie l prin sms la 1779 sau online pe www.comoaradinpraga.ro si ai sansa de a castiga:
* 28.000 baxuri a 6 doze de Staropramen
* 5 excursii pentru doua persoane la Praga – daca introduci 8 coduri necastigatoare de baxuri cu bere
* Sticla de aur Staropramen – daca esti unul dn cei 5 castigatori ai unei excursii
Reguamentul va fi disponibil incepand cu 5 august pe www.comoaradinpraga.ro sau la infoline 021.529.1779 L-V intre orele 9-18
Participa la concursul Staropramen
, , , , , , , , ,

Brosura Sensiblu august 2013

Printre oferte: 20% reducere la produsele Doppelherz selectionate, cumpara magneziu Forte + Vit B6 si primesti cadou inca unul, 15% reducere prin optiunea Econom de pe cardul de fidelitate Sensiblu, 20% reducere la Apuretin, 25% reducere la produsele Refflor aflate la promotie, 20% reducere la Supramax gel, 20% reducere la tensiometru Beurer, 25% reducere la Epitelin – crema cu galbenele, 25% reducere la apa termala, 25 lei voucher cadou la achizitia de produse Oxyance de minim 50 lei, 20% reducere la Nivea Sun pentru adulti, dar si alte oferte.
, , , , , , , , , ,

Promotie Timisoreana 2013 pe beretimisoreana.ro

In cadrul Concursului vor fi acordate urmatoarele premii:
- Premiile mari. In cadrul campaniei vor fi acordate prin jurizare 2 premii mari, fiecare constand intr-un
televizor Smart 3D LED Samsung, in valoare de 3299 RON (TVA inclus)
- Premii saptamanale. In cadrul promotiei se vor acorda cate un premiu, in fiecare saptamana de concurs,
constand intr-un Ipad mini, in valoare de 1999 RON (TVA inclus) si un premiu constand intr-un aparat foto
digital Olympus SP-620UZ, in valoare de 549,89 RON (TVA inclus). In total se vor acorda 6 premii constand
in mini Ipad-uri si 6 premii constand in aparate foto Olympus.
- Premii zilnice. In cadrul promotiei se vor acorda cate 3 baxuri de bere Timisoareana Bruna a 24 de doze,
pentru fiecare zi de concurs, in valoare de 49 RON (TVA inclus). In total, in cadrul promotiei se vor acorda
138 de bax-uri de Bere Timisoareana Bruna.
Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze pagina concursului,
www.beretimisoreana.ro, si sa inscrie un argument prin care sa-l determine pe Adi Despot sa incerce berea
Timisoreana Bruna. Dupa inscrierea argumentului, participantul va fi invitat sa-si lase datele persoanale
(nume, e-mail si telefon). Necompletarea acestora va duce la imposibilitatea contactarii acestuia in cazul in
care argumentul acesta este ales de catre juriu ca si castigator al unui premiu Convinge l pe Adi Despot sa bea Timisoreana Bruna
, , , , , , , , , ,

Promotie Skol 2013 pe www.skolbeer.ro

După schimbarea ingredientelor din licoare, Skol lansează campania promoțională "Skol îți dă premii adevărate". 100% malț și 10 mașini Dacia Logan Laureate. Asta e cheia succesului continuat din 2012 când Skol a creat o promoție cu super premii.

De data asta, tragerile la sorți au fost eliminate și totul se poate câștiga sub capac. Uită-te sub capac și poți una din cele 75000 bancnote de 5, 10 și 50 lei. Dacă te prinde norocul poți câștiga instant una din cele 10 Dacia Logan Laureate. Intră pe www.skolbeer.ro și află toate detaliile și regulamentul concursului.

Campania promoțională se desfășoară în perioada 8 iulie - 31 octombrie 2013.
În plus, în perioada 1 august - 1 septembrie pe site poți câștiga alte zeci de premii.