, , , , , , ,

Cate tatuaje are Tatuaje Justin Bieber?

Cate tatuaje are Tatuaje Justin Bieber? Cam cate tatuaje are pe corp?Cei de la Twist au numarat 14.
De la o zi la alta colectia lui Justin Bieber de tatuaje se înmulteste cu câte unul. Pustiulica  nu ratează niciun desen care îl înspiră si de fiecare dată când vede unul nou nu ezită să si-l facă.  La fel și când are o nouă idee, merge la studioul de tatuaje si îsi face un nou desen!
Va oferim un ghid al acestora realizat de site-ul si revista Twist.
, , , , , , , , , ,

Alimente care fac parul sa creasca sanatos

Dacă ai încercat toate metodele mai mult sau mai puţin convenţionale pentru ca părul tău să arate ca în reclame şi tot n-ai reuşit, poate că ar trebui să te gândeşti la alimentaţie. Da, ai citit corect, mai multe alimente te pot ajuta să ai părul mult visat.
Dacă ai încercat toate metodele mai mult sau mai puţin convenţionale pentru ca părul tău să arate ca în reclame şi tot n-ai reuşit, poate că ar trebui să te gândeşti la alimentaţie. Da, ai citit corect, mai multe alimente te pot ajuta să ai părul mult visat.

Ciuperci

Ciupercile sunt bogate in cupru, iar cuprul are o influenta majora asupra cresterii si sanatatii firului de par. Alte surse de cupru sunt sparanghelul, semintele de susan, semintele de floarea soarelui.
Lapte si oua
Laptele si ouale sunt surse naturale de proteine. Proteinele slabe contribuie la pastrarea sanatatii scalpului si la formare de noi fire de par. Alte surse de proteine sunt branza, soia si legumele.
Vitaminele si mineralele din aceste fructe si legume ajuta parul sa creasca sanatos, facandu-l mai rezistent. Merita sa incerci!
, , , , , , ,

Costumul care te apara de rechini?

Costumul care te FEREŞTE DE RECHINI. E făcut din materiale care produc confuzie in sistemele vizuale Australienii sunt îndemnaţi să se scufunde şi să facă surf, fără grija rechinilor. Doi antreprenori au scos pe piaţă un costum de camuflaj, care, spun ei, te face invizibil pentru prădătorii din ocean. Costumul costă aproximativ cinci sute de dolari şi e făcut din materiale care produc confuzie în sistemele vizuale ale rechinilor. Testele au arătat că modelele care imită apa şi cele cu alb şi negru ţin rechinii la distanţă. Biologii au avertizat însă că rechinii se folosesc şi de miros, gust şi sunet când vine vorba de localizarea prăzii. În plus, specialiştii spun că 17 specii, printre care rechinii tigru, nu percep culorile.
, , , , , , , ,

Brosura Oriflame C11 - 2013

Perioada campaniei C 11 din 2013 Oriflame: 29.07.2013 – 18.08.2013
Revenim cu postatul cataloagelor Oriflame în avans față de cel românesc. Vă reamintesc că paginile catalogului sunt asemănătoare, singura diferență fiind prețul afișat.
Reduceri, reduceri și iar reduceri. Lunile de vară sunt perfecte pentru comenzi din catalogul Oriflame. Reduceri de până la 60% sunt prezente în catalogul Oriflame 11 2013. Din broșura C11 Oriflame se pot realiza comenzi în perioada 29 iulie - 18 august 2013.
Varianta în limba română va fi publicată în scurt timp.
Din catalogul C11 Oriflame: BB Cream SPF 30, apă de toaletă Voyager Spirit pentru bărbați, cremă  pentru ochi Oriflame Optimals Smooth Out, gel de curățare Pure Skin Face Wash, lac de unghii Giordani Gold.
, , , , , , ,

Crosul Loteriei Romane 2013

Loteria Romana pune la bataie peste 510 castiguri in valoare totala de 361.500 lei
Loteria Romana lanseaza o noua editie de loterie pasiva intitulata “Crosul Loteriei Romane –editia a XVI-a”, dedicata celei mai importante competitii sportive de masa organizata in tara noastra care va avea loc la Bucuresti in data data 29 septembrie a.c. .
Biletele sunt puse in vanzare in agentiile loto din toata tara iar costul unui bilet este de doar 3 lei. Loteria Romana a pus in joc pentru acest nou produs de loterie pasiva 510 castiguri in valoare totala de 361.500 lei.
Sanse duble de castig la loteria pasiva “Crosul Loteriei Romane – editia a XVI-a”
Biletul “Crosul Loteriei Romane –editia a XVI-a” este format din 2 parti principale: biletul de joc si talonul. Biletul de joc va ramane in posesia participantului.
Talonul este format din doua parti, detasabile fata de biletul de joc astfel:
- Talonul galben – cu care se va participa la prima etapa a extragerilor, la nivel zonal
La aceasta tragere se vor acorda 495 de castiguri in bani, cu valori cuprinse intre 100 lei si 2.500 lei, astfel:
45 castiguri a cate 2.500 lei fiecare (9 zone x 5 castiguri a cate 2.500 lei fiecare)
135 castiguri a cate 500 lei fiecare (9 zone x 15 castiguri a cate 500 lei fiecare)
315 castiguri a cate 100 lei fiecare (9 zone x 35 castiguri a cate 100 lei fiecare)
- Talonul albastru – cu care se va participa la a doua etapa a extragerilor, la nivel national
La aceasta tragere se vor acorda 15 castiguri in bani a cate 10.000 lei fiecare.
Participantii au obligatia sa-si inscrie pe cele doua taloane toate datele personale de identificare solicitate. Taloanele astfel completate vor fi depuse in urnele special amenajate din agentiile loto pana la data de 26.09.2013 la nivelul fiecarui judet in parte si pana la data de 27.09.2013 la nivelul fiecarui sector al Municipiului Bucuresti si/sau la locul desfasurarii tragerilor, in Piata Constitutiei din Bucuresti, in ziua desfasurarii Crosului.
Extragerile pentru atribuirea castigurilor la jocul de loterie pasiva “Crosul Loteriei Romane – editia a XVI-a” vor avea loc in data de 29.09.2013, ziua desfasurarii Crosului, in Bucuresti – Piata Constitutiei.
Mai multe detalii
, , , , , , , , , ,

Cum putem scapa de durerile de spate

Oamenii care lucreaza la birou si petrec mult timp pe scaun au, de obicei, probleme cu spatele, din pricina durerilor. Exista o metoda pe care nu multe persoane o incearca, insa este eficienta.

Conform unui studiu realizat de specialistii germani, yoga ajuta in aceasta privinta. Exista multe probleme ale spatelui care se rezolva daca persoana respectiva se odihneste, insa unele necesita o atentie mai speciala, scrie Men's Health.

Daca nu sunt tratate la timp, problemele spatelui ne pot expune riscului de a avea o durere cronica in aceasta regiune a corpului sau ne pot afecta implicit capacitatea de miscare. Cercetatorii au examinat mai multe studii de specialitate pentru a gasi cea mai eficienta cale de a lupta cu durerea de spate.

Oamenii de stiinta spun ca avantajul adus de yoga consta in faptul ca ea implica anumite parti ale corpului pe care alte activitati fizice le ocolesc, spune Dvaid Romanelli, specialist din Arizona, SUA. Exercitiile fizice clasice ne ajuta sa devenim mai puternici, insa creeaza si o anumita tensiune in corp, ceea ce ne poate predispune la unele probleme, inclusiv durerile de spate.
, , , , , , , , ,

Ce este Chromecast pe care Google la creat

Chromecast – noul dispozitiv miracol marca Google

Ce este Chromecast? Chromecast este un nou dispozitiv realizat de Google ce are la baza sistemul Android. Este un fel de stick de 2 inci, care, inserat in portul HDMI al televizorului, este capabil sa redea pe ecranul acestuia filmulete de pe YouTube  sau oricare alte servicii de tipul video streaming. Are wireless incorporat si poate fi controlat de pe un smartphone sau o tableta cu sistem de operare Android sau iOS, de pe Chromebooks-uri si de pe browserele Chrome pentru Mac si Windows. Astfel, un filmulet deschis cu dispozitivul mobil poate fi vizionat concomitent si pe ecranul televizorului (pentru a mari volumul TV-ului te poti folosi de telefon).  Practic, telefonul/tableta/ pc-ul pot fi folosite ca si telecomenzi.

Alimentat prin portul USB, acest dispozitiv minune poate fi folosit atat pentru SMART TV-uri (cu intrare HDMI), cat si pentru televizoarele mai vechi (cu intrare A/V analogica).

Trebuie mentionat ca Chromecast nu preia tot continutul redat pe ecranul dispozitivului folosit ca telecomanda, ci doar filmuletele redate prin servicii ca YouTube, Netflix, Pandora, Google Music si Movies, folosind conexiunea la internet. Funcţionând independent de tableta sau PC-ul care îl controlează, Chromecast va reda neîntrerupt playlist-urile primite chiar dacă tableta este în modul Sleep, sau rulează alte aplicaţii.
In America costa 35 $, si vine cu 3 luni gratuite de Netflix. Se speculeaza ca pe piata europeana va ajunge la 35 de euro, iar in Romania se va vinde cu mai putin de 50 de euro.
, , , , , , , , , ,

Alex Velea si Antonia vor da lovitura in muzica?

Alex Velea şi-a încheiat toate socotelile cu Ana la notar şi visează să dea lovitura cea mare, alături de Antonia, pe piaţa muzicală internaţională.
În ciuda speculaţiilor că artistul urmează să divorţeze la tribunal după ce nu s-a înţeles cu soţia la notar, apropiaţii celor doi susţin în continuare că despărţirea e consumată.
Întâlnirea cu Antonia l-a transformat radical pe Alex Velea. Când mărturisea că e „foarte îndrăgostit” de Ana, cântăreţul avea proiecte importante gândite pentru a produce bani frumoşi. „Pregătesc o linie de haine şi de accesorii, dar mai durează puţin până să fiu sigur, pentru că nu-mi place să vorbesc aşa, pe pielea ursului din pădure. Proiectul e gata, dar trebuie să vedem când îi dăm drumul”, declara Alex, pentru „ring”, în urmă cu doi ani.

De atunci nu s-a mai întâmplat nimic, însă, coincidenţă, Antonia a lansat recent o linie de haine acțiune ce făcea parte din planul celor doi. „Şi până la urmă tot o vom pocni…” Chiar dacă refrene ca „Soarele răsare…” şi „Dragostea se face-n minim doi” îi aduc bani buni în concertele din România, Alex Velea visează la o carieră cel puţin la nivelul Innei. Până atunci, artistul a ales calea uşoară, cu versuri underground româneşti.
În paralel, lucrează la hitul vieţii lui. „De asta scoatem piese în engleză, pentru că vrem să pocnim piaţa internaţională. Şi până la urmă tot o vom pocni… Cântăm în engleză pentru că vrem să plecăm în afară”, ne-a mărturisit Alex. Până să o întâlnească pe Antonia, el se dorea one-man show.
, , , , , , , , , ,

heineken.com/ro te premiaza concurs Heineken

Campania se desfasoara in perioada 15 iulie – 30 septembrie 2013.
Produse Participante: sticlele si dozele de Heineken
Fiecare cod contine un cod alfanumeric de 8 caractere.
Participantii se pot in scrie die online pe http://www.heineken.com/ro
Premii:
* 2.000 x geanta heineken
* 4.000 x portofel Heineken
* 3.500 x sapca
* un antrenament spatial in valoare de 22.000 de lei
Participa la campania Heineken
, , , , , , , , ,

Catalog Avon septembrie 2013 - C13

Brosura Avon Campania 13 septembrie 2013 completa in format electronic. Comenzile din catalogul Campaniei C13 vor avea loc in perioada 05.09.2013-25.09.2013. Pentru a vizualiza catalogul in fullscreen (mare) dati click pe imagine iar pentru inca o marire, mai dati un click pe imagine. Ce parere aveti despre produse si preturile acestora?
Catalog Avon septembrie 2013:
, , , , , , ,

Concurs clubrigips.ro trimite codul

Cu Rimano finiseaza si Rigips te premiaza!
Organizatorii programului de fidelizare Clubul Rigips sunt SC Saint Gobain Construction Products Romania
SRL cu sediul social în Bucureşti,Cum te inscrii Fa-ti un pe http://www.clubrigips.ro/
Cum castigi
Decupeaza segmentul de sac continand codul de bare, noteaza pe acesta, codul unic primit dupa inscriere, prin SMS, si trimite-l la OP 15 CP 22 Bucuresti.
Ce castigi
Pentru fiecare produs din gama Rimano achizitionat, vei aduna PUNCTE pentru a-ti comanda premiul dorit dintr-o varietate de peste 300 de premii
Campania este valabila in perioada 1 aprilie - 31 decembrie 2013
Trimite codurile de bare si CASTIGA GARANTAT
Premiile si castigatorii sunt in regulament www.clubrigips.ro/regulament
, , , , , , , ,

Ochelarii Google au puteri nebanuite?

Fie că este vorba de recunoaştere facială sau de realizarea unei fotografii printr-o simplă mişcare a ochiului, hackerii dovedesc că este posibil să reinventezi ochelarii Google într-o serie de variante creative.
Practic, ceea ce dezvolt eu este un sistem de operare alternativ care funcţionează cu Google Glass, dar care nu este controlat de Google“, spune Stephen Balaban, un hacker stabilit în centrul tehnologiei, la Palo Alto, California.

El intenţionează să facă din Google Glass tot felul de lucruri la care dezvoltatorii Google nici nu s-au gândit când au creat produsul. Una dintre cele mai mari îngrijorări cu privire la ochelarii Google este faptul că proliferarea acestor computere ce se montează la ochi, echipate cu camere video inteligente, vor eroda fundamental intimitatea oamenilor.

Google a încercat să vină în întâmpinarea acestor temeri prin dezvoltarea ochelarilor într-o manieră care să permită oamenilor din jurul dispozitivului să realizeze când şi cum sunt aceştia utilizaţi. Spre exemplu, pentru a face o fotografie cu Google Glass trebuie dată o comandă vocală sau e nevoie de o lovitură scurtă la tâmplă pentru a activa ecranul.

Dar hackerii demonstrează că este posibil să remodeleze aceşti ochelari. În acest proces, ei au pus Google într-o poziţie ciudată. Compania trebuie să le accepte talentul creativ dacă vrea să construiască un ecosistem în jurul noului său dispozitiv, care ar putea ca într-o bună zi să atragă milioane de consumatori. Dar în acelaşi timp, Google vrea să domine utilizarea ochelarilor sau să sperie politicienii care ridică întrebări despre violarea intimităţii.

Astfel, când Balaban a anunţat pentru prima oară că a dezvoltat o aplicaţie care permite utilizarea Google Glass pentru recunoaştere facială, reacţia Google a fost dură. Compania a anunţat că nu va sprijini programe pe Glass care să facă posibilă recunoaşterea facială – şi şi-a modificat în consecinţă termenii şi condiţiile de utilizare pentru interzicerea acestei funcţii. Dar asta nu a împiedicat tehnicienii precum Balaban să dezvolte oricum aceste servicii.

Michael DiGiovanni a creat Winky, un program care permite utilizatorilor Google Glass să facă fotografii clipind.

Decizia Google de a oferi primele o mie de perechi de ochelari hackerilor a fost intenţionată. Câna aceştia au pus mâinile pe ochelari i-au stricat şi i-au desfăcut în bucăţele, tocmai pentru a explora noi moduri în care pot fi utilizaţi sau pentru a afla cum se poate abuza de ei. Dar unele probleme ridicate de Google Glas nu pot fi întâmpinate numai printr-o simplă rezolvare tehnică.

Ryan Calo, un profesor de drept de la University of Washington specializat în tehnologii noi, sugerează că gadgeturi precum Google Glass sau dronele civile ar putea aprinde discuţiile şi dezbaterile legale de intimitate în era digitală. Calo consideră că aceste conversaţii au fost întârziate deja prea mult.
, , , , , , , , , , ,

Concurs Cola pe promotieimparteococacola.ro

Cumpara orice sticla de Coca-Cola sau Coca Cola zero cu capac promotional in perioada 15 iulie – 1 septembrie 2013
Poti inscrie codul prin sms la numarul 1789,


* Numarul lung de SMS: 0736.61.1789
* sau pe www.coca-cola.ro
Premii:
* premii pe minut 126.000 premii a cate doua cartele Vodafone cu 300 minute si 30 mb trafic pe net
* premii pe zi: 36 de premii a cate 2 tablete + 2 extraoptiuni
* premiul cel mare: o excursie pentru doua persoane in jurul lumii sau contravaloarea acesteia in valoare de 63.000 lei
* premii instant: 6.000.000 de sticla de 0.5 litri
Trimite codul de sub capacele de Coca-Cola acum
, , , , , , ,

redds.ro/decorator concurs redds 2013

Transformă-ți alegerile în viziune și decorează spațiul unui bar pentru petrecerea de lansare a noului look Redds și poți câștiga unul dintre cele 51 de premii pregătite pentru tine.
Urmează pașii, testează-ți talentul și câștigă.
Intră pe www.redds.ro/decorator, caută printre piesele de mobilier și corpurile de iluminat de pe prima pagina pe cele pe gustul tău. Selectează obiectele care îți încântă privirea și când ești mulțumită de cum arată micul tău proiect de redecorare, salvează imaginea.
Toate decoratoarele amatoare intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei petreceri Redds's pentru acasă și 50 kit-uri pentru redecorat livingul casei tale.
, , , , , , , , ,

Bratara care alunga tantarii si capusele?

Bratara anti-tantari Green Luck odata scoasa din punguta ei, incepe sa degaje o aroma de lamaita si ulei de lavanda, tinand in acest fel tantarii departe de dumneavoastra, aroma degajandu-se timp de 8-10 zile.Brățara este îmbibată cu uleiuri care datorită căldurii corporale creează încontinuu un miros parfumat împotriva țânțarilor și a căpușelor.
Cum functioneaza Bratara anti-tantari Green Luck ?
Bratara anti-tantari Green Luck odata scoasa din punguta ei, incepe sa degaje o aroma de lamaita si ulei de lavanda, tinand in acest fel tantarii departe de dumneavoastra, aroma degajandu-se timp de 6-8 zile. Daca nu doriti sa folositi bratara tot timpul, o puneti in punga resigilabila si in acest fel o puteti folosi cand doriti
Puteti lega bratara de rucsac, de geanta de mana, piciorul de masa, tablia de la pat, de scaun, de bicicleta, in cort etc.
Produs alcătuit din substanțe naturale împotriva țânțarilor și căpușelor. Brățara este îmbibată cu uleiuri care datorită căldurii corporale creează încontinuu un miros parfumat împotriva țânțarilor și a căpușelor. Față de alte produse, brățara nu conține alte substante toxice fiind alcătuită doar din produse naturale.
Mod de utilizare:
Rupeți vârful ambalajului în dreptul liniei întrerupte, astfel se va putea închide din nou. Scoateți brățara și fixați-o cu ajutorul capsei pe antebrat sau gleznă. După utilizare așezați înapoi brățara în ambalaj.
La o utilizare de 2-3 ore zilnic brățara se poate folosi timp de o săptămână, iar efectul cel mai puternic îl va avea în primele 12 ore. În cazul în care brățara se va uda efectul va fi semnificativ mai mic.
Atenționare !
Evitați utilizarea brățării dacă observați reacții alergice (roșeață, erupții cutanate). Dacă uleiul ajunge la ochi, spălați din abundență cu apă. În cazul nou-născuților fixați brățara pe gleznă, peste o șosetă și nu direct pe piele. Compoziție: 100 natural, ulei de lămâie și ulei de levănțică. Material textil ultra micro fibră.
Persoanele cu alergii cunoscute la citronella sau ulei de lavanda nu pot folosi aceastra bratara !

, , , , , , ,

Concurs Glamour 2013 pe glamttitude.ro

www.glamttitude.ro introdu codul promotional Concurs Glamour Fashion Capitals 2013
Promotie participa pachetele de tigarete marca Glamour, din urmatoarele sortimente:
- Glamour Azure
- Glamour Lilac
- Glamour Menthol
- Glamour Purse Box Fashion Trends Pinks
- Glamour Purse Box Fashion Trends Menthol
ce se vor deosebi de celelalte pachete prin urmatoarele elemente distinctive:
a) design special integral aplicat pe suprafata exterioara a pachetului;
b) talon inclus in interiorul pachetului continand: un cod promotional unic, alfanumeric de 8 caractere, necesar inscrierii in Promotie;
432 premii instant, care se pot castiga prin trimiterea, prin SMS la 1734 sau
inregistrarea pe website www.glamttitude.ro, a unui cod unic:
- 50 de Perii Rotative
-50 de Camere foto
- 32 de Smartphone-uri de ultima generatie.
56 premii zilnice, constand in Laptop-uri ultrasubtiri care se pot castiga de catre orice participanti care inscriu prin intermediul websiteului www.glamttitude.ro sau prin sms trimis la 1734 minim 1 cod promotional unic valid pe zi, castigator sau nu de alt premiu.
cate o excursie de 7 nopti pentru o persoana in Paris, organizata in perioada 22 –
28 Septembrie 2013.
Pachetul de calatorie, va include transport cu avionul, cazare, sedinta foto profesionala,
sesiune de cumparaturi supervizata de un stilist profesionist.
Prin tragerea la sorti ce va avea loc pe data de 30 iulie 2013 vor fi desemnati 4
castigatori si cate 3 rezerve pentru fiecare premiu mare
, , , , , ,

Risti sa ghicesti concurs Krax facebook

Concursul “Risti sa ghicesti” se desfasoara in perioada 11.07 – 07.08.2013
Pentru a castiga, concurentii trebuie sa aceseze aplicatia
- sa urmareasca doua imagini
- sa raspunda la intrebarea concursului
Premii:
* o bicicleta Pegas
* 4 x Ipod Nano
* 28 baxuri cu krax
Intra in competitia Krax
, , , , ,

Aperol Spritz concurs 2013

La vita e bella cu Aperol Spritz.
Creează un puzzle care să ilustreze esența unei veri perfecte și poți fi senzația verii cu o spectaculoasă Vespa.
Te-ai întâlnit cu echipa Aperol?
Minunat, înseamnă că deja ai câștiga o zi plină de soare și voie bună. Caută poza cu tine în galerie, include-o într-un puzzle personalizat și lasă-ți datele ca să poți fi contactat dacă vei câștigat.

N-ai întâlnit echipa Aperol?
Nu-i nimic. Fotografiază-te cu o sticlă de Aperol, alege ce mai fun poză, încarc-o în aplicație și include-o în puzzle-ul verii tale. Nu uita să îți lași datele pentru a putea fi contactat dacă vei câștiga un scuter Vespa.
Concursul se desfășoară pe www.facebook.com/AperolSpritzRomania în perioada 27 iunie - 4 septembrie 2013.
, , , , , , ,

O vara tra-la-la o noua emisiune

Cei mai cunoscuti artisti ai momentului isi dau intalnire din 17 iulie

Alex Velea isi aduna toti prietenii artisti si da startul unei competitii a hiturilor pentru vara 2013. Ajutat de Speak, el le comunica planul sau unora dintre ei, urmand ss largeasca lista acestora pe masura ce proiectul va prinde contur.

Antonia, "Mandinga", Cabron, Ruby, Jazzy Jo, Boier Bibescu si Stela, Adrian Tutu, "Radio Killer" si multi altii sunt gata sa cucereasca topurile muzicale si sa se "bata" pentru ca piesa lor sa devina hitul verii. Fiecare artist intra in studio, isi inregistreaza propria melodie, apoi se ocupa intens de promovarea ei, la radio, TV si in oricare loc de pe litoral, acolo unde isi vor avea resedinta de vara.

Anna Lesko, Corina Bud, Giulia Anghelescu, Brighi, Mihai Ristea, Nico, Nicole Cherry, Meena K, Alina Eremia, Sore, Dorian Popa, Dj Cell Block, Iony, petrec si ei "O vară tra-la-la" din 17 iulie, in fiecare miercuri seara, de la ora 20:30, la Prima TV si online pe www.primatv.ro.
, , , , , , , , , , ,

Catalog Orange iulie-august 2013

Catalog Orange oferte telefoane mobile iulie/august 2013. Orange TV si Orange Cloud. Samsung Galaxy Tab 2 la 69 euro, iPad Mini 16 GB la 199 euro, Nokia Lumia 520 la 45 euro, Samsung Galaxy S4 la 299 euro, Sony Xperia Z la 259 euro, BlackBerry Z10 la 129 euro, iPhone 5 16 GB la 349 euro, si alte oferte. Click pe imaginea de mai jos pentru a deschide catalogul Orange.
, , , , , , , ,

Rapid ramane in Liga 1

Rapidul va evolua in urmatorul sezon din Liga 1 dupa ce a castigat dramatic meciul de baraj disputat impotriva Concordiei Chajna, scor 2-1. Ilfovenii au deschis scorul in prima repriza, giulestenii au egalat in partea secunda si au inscris golul victoriei in prelungiri.

Cele doua formatii au abordat aceasta partida, inventata de FRF pentru a completa numarul cluburilor din prima divizie, aflandu-se in situatii oarecum diferite. Cei de la Chiajna au avut timp pentru cateva zile de pregatire in Turcia, in timp ce giulestenii s-au antrenat doar la baza ProRapid.

Acest lucru s-a vazut in prima repriza, atunci cand ilfovenii au dominat in special din punct de vedere fizic si au irosit o puzderie de ocazii.

Daniel Florea a deschis scorul in minutul 32, "crosetand" doi fundasi rapidisti si marcand cu un sut in forta, din 10 metri, fara sperante pentru Draghia.

Acelasi Florea si Zaharia au mai irosit ocazii bune, giulestenii contand doar pe contre, fara a fi insa cu adevarat periculosi.

Repriza secunda a fost diametral opusa. Rapidistii au fost montati excelent la cabine de Rada si au iesit pe teren decisi sa se impuna. Au facut presing sus, in terenul advers, au avut intrari tari, la limita regulamentului si, cel mai important lucru, au inceput sa ameninte serios poarta lui Cobrea.

Concordia lui Ionut Chirila nu a stat insa sa astepte sarjele ofensive ale "visiniilor", ci a incercat sa loveasca decisiv pe contra, insa, din nou, Zaharia l-a facut mare pe Draghia.

Rapidul a egalat tarziu, in minutul 83, atunci cand defensiva Chiajnei a balbait un balon, acesta a ajuns la Coman, care a sutat violent, catapultandu-l sub transversala.

Scorul egal de la finalul celor 90 de minute regulamentare a insemnat trecerea la doua reprize de prelungiri, fiecare de cate 15 minute.

La chiar prima faza a primei runde suplimentare Ionita l-a suprins pe Cobrea cu un sut de la peste 20 de metri si a dus scorul la 2-1.

A urmat o eliminare in tabara ilfoveana, Savin fiind trimis la cabine de arbitrul Alexandru Tudor. Minutul 111 a adus echilibrarea raportului de forte, Ionut Voicu vazand si el al doilea "galben". Evenimentele nu s-au oprit aici pentru ca, pe final, Dica si Cobrea au fost si ei eliminati dupa o ciondaneala.

Rapidul s-a impus cu mari emotii si si-a castigat locul in Liga 1. Totusi, Concordia Chiajna si CSMS Iasi au depus memorii la TAS iar componenta primei divizii nu este inca definitivata.
, , , , , , , ,

Coca-Cola si sticla de gheata

Editia limitata a noii sticle Coca-Cola, promovata recent in cadrul unei campanii publicitare, va fi disponibila doar pe timpul verii si a fost creata in parteneriat cu agentia Ogilvy & Mather Bogota.
Sticla nou aparuta pe piata are numele producatorului gravat in gheata si, desi pastreaza proportiile ambalajului original, vine cu o banda de cauciuc rosu, pentru a putea fi tinuta in mana, fara a se topi. Banda poate fi apoi purtata ca pe o bratara.
 
Coca-Cola creeaza aceste sticle neobisnuite prin turnarea apei intr-o matrita de silicon, pe care o ingheata la minus 11 grade Celsius si in care toarna apoi bautura carbogazoasa. Desi exista deocamdata numai in Columbia, produsul se dovedeste a fi unul foarte popular, inregistrand vanzari de cate 265 de sticle pe ora.
 
Profiturile anuntate in aprilie de Coca-Cola pentru primul trimestru arata o scadere de 15%, ajungand la 1,75 miliarde de dolari. Vanzarile din America Latina au fost insa in urcare cu 4%, depasindu-le pe cele din Europa. Luna trecuta, compania a mai demarat o campanie, aceea prin care cel mai frecvent intalnite nume apar pe etichetele sticlelor sale.
, , , , , , , , , , ,

Internet wireless gratuit la automatele Doncafe

Doncafe lansează primele automate de cafea cu internet wireless gratuit din România. Consumatorii care vor să acceseze rețeaua de internet nu sunt condiționați de cumpărarea unei cafele de la automat și nici nu au nevoie de username sau parolă, putând naviga gratuit pe internet oricât timp dorește, de la o distanță confortabilă față de aparat și cu o viteză maximă de 100 MBps. Pentru că mobilul nu mai este azi doar un aparat, ci un stil de viață în sine, inițiativa Doncafe vine să completeze experiența cafelei și să o integreze perfect într-un stil de viață mobil. La automatele de cafea Doncafe, consumatorii pot savura o cafea bună din boabe măcinate pe loc, în timp ce citesc ultimele știri, se relaxează printr-un joc sau comunică cu prietenii pe rețelele sociale. Primele aparate Doncafe cu internet wireless gratuit au fost instalate în cele mai aglomerate zone din București, urmând că Doncafe să extindă proiectul la nivel național.
sursa: magazinulprogresiv.ro
, , , , , , , ,

Concurs Cotnari 2013

Campania promotionala ON LINE “ COTNARI, VIN DE -O MASINA!. ” se desfasoara in perioada: 01Iulie 2013 – 30Septembrie 2013
Marcile si ambalajele participante la promotie sunt toate sortimentele de vin produse de SC COTNARI SA, imbuteliate in sticle de 0,75 litri si 1,5 litri .Produsele din gama Selectii ,Grasa de Cotnari si Tamaioasa Romaneasca, etichete negre, precum si produsele imbuteliate la Bag in Box nu participa la Campania “Cotnari, Vin de – o masina!”
Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt:
- 200 vouchere online
Adună dopurile sticlelor de vin de la Cotnari, verifică literele inscripţionate pe ele, formează sintagmele de mai jos, prezintă-le la magazinele partenere şi câştigi premii fără tragere la sorţi
* 1 x Nissan pathfinder
* 10 x Nissan Micra
* 20.000 x bax 6 sticle cu vin
Intra in campania Cotnari
, , , , , ,

Capusa si masurile de precautie

Capusa ne poate pune viata in pericol din cauza unei bacterii pe care o transmite prin muscatura ei. Bacteria Borrelia miyamotoi este greu de identificat si diagnosticat, dupa cum spun specialistii.

Oamenii de stiinta stiu de existenta acestei bacterii de mult timp, insa au observat-o la oameni abia in ultimii ani, scrie inquisitr.com. Borrelia miyamotoi este o boala legata de cunoscuta Lyme, ambele avand simptome asemanatoare gripei.

Aceste afectiuni sunt transmise de capusa care se gaseste pe caprioare in intreaga emisfera nordica. Capusele se gasesc si pe animalele domestice, ele hranindu-se cu sangele acestora, putand fi intalnite in special in lunile de vara.

Masuri de precautie

Capusele se gasesc de obicei in zone cu clima umeda si calda, ele avand nevoie de umiditate pentru a ramane hidratate. Capusa transmite numeroase boli, printre care se numara boala Lyme si o forma de encefalita. Aceste boli virale au simptome asemanatoare gripei, dintre care putem enumera frisoane, dureri de cap, dureri musculare, greata, varsaturi si eruptii cutanate.

Boala Lyme poate fi tratata cu succes cu ajutorul antibioticelor, in cazul in care este detectata de la inceput. Oamenii de stiinta au gasit o nou metoda de depistare a bacteriei responsabile de transmiterea acestei boli. Ca masura de precautie se recomanda atentie, mai ales in cazul in care cineva sta intr-un mediu in care se gaseste mult lemn si o vegetatie bogata. Cele mai bine este sa verifice daca nu are capusi pe corp si sa le inlature in cazul in care observa prezenta unora.
, , , , , , , , ,

Concurs 2013 becks.ro

Campania va fi lansata la data de 8 iulie 2013, ora 00:00 si va dura pana la data de 29 august 2013, ora 23:59, inclusiv. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
Produsele participante la Campanie sunt berile marca Beck`s (numite in cele ce urmeaza “produse participante”), comercializate in mod individual in sticle de 0,5l si 0,33l si cutii de 0.5l cu ambalaj dedicat de promotie “Cu Beck’s poti ajunge pana la capatul lumii” (numita in cele ce urmeaza “ambalaj promotional”)
Campania promotionala se va organiza sub forma unei loterii publicitare, in cadrul careia sunt desemnati castigatorii celor 57 de premii oferite de Organizator. Desemnarea castigatorilor premiilor campaniei promotionale se va face pe baza unui algoritm electronic, cu ajutorul unui program informatic de extrageri specializat.
6.2. Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei Campanii, consumatorii trebuie sa achizitioneze oricare produs Beck’s cu ambalaj promotional, sa descopere codul unic de pe capac sau cheita si sa il inscrie in Campanie, in perioada 8 iulie 2013, ora 00:00 si 29 august 2013, ora 23.59 (inclusiv), prin una din cele 2 modalitati de inscriere:
6.2.1. Prin intermediul site-ului www.becks.ro
6.2.2. prin SMS la numarul 1893, numar cu tarif normal disponibil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote;
6.3. Fiecare cod unic poate fi inscris in Campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa.
In cadrul Campaniei se vor acorda 57premii constand in:
* 53 (un premu/zi) mini-tablete marca Apple iPad – 250 euro bucata
* 4 x Experiente sub forma unor excursii in unul dintre urmatoarele destinatii turistice: Hotelul de Gheata (Norvegia), Machu Picchu (Peru), Insula Boracay sau Mara Bariera de Corali (Australia)* – 8.000 euro excursia
, , , , , , , ,

Pepsi te premiaza, introdu codu

Campania se desfasoara in perioada 15.07.2013 – 12.09.2013.
Produse participante: Pepsi, Pepsi Twist, Pepsi Max si Pepsi Light
Cumpara orice sticla de Pepsi si poti castiga pe loc o sticla de Pepsi twist de 0.5l sau un cod care trebuie trimis prin sms la 1882 (tarif normal sau pe www.pepsi.ro)
Premii:
8 experiente de weekend / saptamana,
o “casa de vara” pe zi,
o pereche de conversi / ora
si milioane de premii instant
Regulamentul complet pe pepsi.ro incepand cu 15 iulie 2013
Participa la concursul Pepsi “Castiga si ia ti vara in cap”
, , , , , , , , ,

Castiga excursii si alte premii cu Rompetrol

“Alimenteaza-ti visul cu ROMPETROL”
Promotia va incepe pe data de 01 iulie 2013, ora 00:00:01 si va dura pana la 15 septembrie 2013, ora
23:59:59.
Premii garantate:
100.000 cartele Vodafone
Cartela cu numar de telefon valabil in reteaua Vodafone ce contine:
 100 minute sau 100 SMS in Vodafone, gratuite, valabile 30 zile de la data activarii,
 10 minute nationale sau 10 SMS nationale , gratuite, valabile 30 zile de la data activarii
. Premii instant acordate in baza momentelor norocoase
* 231 x Pachet Vodafone Smart mini
Pachetul Vodafone Smart mini este compus din:
 Telefonul Vodafone Smart mini, Ecran clar de 3,5 inch, Android 4.1 JellyBean, Interfata de utilizare
intuitiva
 Servicii Vodafone in valoare de 18 eur: extraoptiunea NELIMITAT 6 (Nelimitat SMS nationale + 2000
minute in retea + 100 minute nationale + 150MB la 6 euro) gratuita timp de 3 luni de la data activarii
 Acces nelimitat la muzica, TV si jocuri timp de 3 luni de la data activarii
Premii prin tragere la sorti
Excursie Nürburg (Germania)
Excursie L.A. (USA)
Excursie Johannesburg (Africa de Sud)
sau contravaloarea in bani – 30.000 lei
Participantii vor trimite Codurile in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:
(1) Prin expedierea unui SMS la 1830 sau 0734223300 (numere cu tarif normal valabile in Vodafone,
Orange si Cosmote) continand codul unic de pe bonul fiscal si unul dintre cuvintele: Pilot; Explorator; Star,
conform optiunii sale pentru premiile mari.
(2) Online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului
www.rompetrol.ro/promo

Participa la promotia Rompetrol
, , , , , ,

Concurs Dr. Oetker pe cofetariadeacasa.ro

Cumpără în perioada 8 iulie - 31 august 2013 oricare din produsele de la Dr Oetker, mix de Prăjituri fără coacere (Paradis tropical cu ananas, Melba cu piersici, Rapsodie cu vișine), intră pe www.cofetariadeacasa.ro și introdu numărul bonului fiscal pentru a afla instant dacă ai câștigat.

Prăjiturile delicioase, răcoritoare și ușor de preparat de la Dr Oetker îți pot aduce unul din cele 20 de premii a câte 300 lei pentru petreceri răcoritoare cu cei dragi, unul din cele 50 pachete mixuri pentru Prăjituri fără coacere sau una din cele 50 sonerii wireless.

Valoarea totală a premiilor este de 8320 lei fără TVA. Păstrează bonul de cumpărături pentru validare.
, , , , , , , , , ,

Unirea si Sankt Petersburg www.alegereapresedintelui.ro

“ALEGEREA PRESEDINTELUI 22.01.2013 – 30.12.2013”
Produsele promotionale participante in cadrul prezentei campanii
promotionale sunt reprezentate de produsele mentionate in tabelul de mai jos a caror eticheta detine un cod de
productie (lot)si o suprafata de culoare galbena in care s‐a inserat o portiune razuibila cu mentiunea “Razuieste aici”
sau “Razuieste”, denumite in continuare “produse promotionale”:
NR.CRT. CATEGORIE MARCA CAPACITATEDE IMBUTELIERE (L)
1. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,2
2. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,5
3. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,7
4. BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 2
5. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,2
6. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,5
7. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,7
8. BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 2
Inscrie codul unic pe www.alegereapresedintelui.ro sau prin sms la 1886
Regulamentul complet
, , , , , , , , ,

Coca Cola lanseaza varianta Life

Produsul se va numi Coca-Cola Life şi va fi lansat în Argentina, într-o primă fază, conform Huffington Post.

Gigantul Coca-Cola a anunţat că va scoate pe piaţă prima băutură îndulcită cu stevie.

Îndulcitorul se extrage din frunzele plantei Stevia rebaudiana, o plantă sălbatică din zona Americii de Sud (Paraguai şi Brazilia), cultivată mai apoi în toată lumea (Japonia, China, Mexic şi chiar SUA). Planta a fost folosită încă de acum 1500 de ani de popoarele native din aceste regiuni, care o striveau şi o fierbeau pentru ca mai apoi să o foloseasca ca şi îndulcitor la bautura tradiţionala numita mate.
, , , , , , ,

Winston 2013 concurs pe www.freedom13.ro

Cumpara in perioada 1 iulie - 8 septembrie 2013 orice pachet de Winston participant la promotia "Freedom 13" si poti pleca pe Freedom Island in Caraibe.

Pachete participante la promotie:
-Winston Classic, Winston Blue si Winston Silver
-Winston Super Slims Blue, Winston Super Slims Silver si Winston Super Slims Fresh Menthol
-Winston Classic 100′s si Winston Blue 100′s

Cauta codul din interiorul pachetului si introdu-l pe www.freedom13.ro
Premii:
- premii garantate constand in camere foto digitale subacvatice rezistente la socuri TG-320, 14MP, acordate saptamanal, participantilor care inregistreaza saptamanal 15 coduri valide necastigatoare de premii instant, numai prin intermediul site-ului www.freedom13.ro
-premii instant: pachete, ochelari de soare Police model S1800, MP3 playere, sistem de andocare Sony (fara telefon mobil)
-geanta de umar Samsonite
-marele premiu:  calatorie pentru doua persoane (castigator si insotitor) pe Freedom Island, in Caraibe

Pentru mai multe detalii si pentru a introduce codul Winston Freedom 13, intra pe  www.freedom13.ro.