Filled Under: , , , , , , , , ,

Unde ar putea fi Elodia Ghinescu?

Potrivit unui nou document produs de politie si care dateaza de la sfarsitul lunii septembrie 2013, au aparut noi detalii in dosarul "Cioaca-Elodia".

Totodata Chestorul Vasile Viorel care s-a ocupat de acest caz a spus pentru Ziarul Ring ca in fisa de persoana urmarita international, Elodia Ghinescu a figurat/figureaza ca "iesita din tara".

Conform rechizitoriului, Elodia a fost urmarita/cautata international in 190 de tari timp de cinci ani. Numai ca poza cautatei/urmaritei Elodia era una de buletin/pasaport care nu seamana aproape deloc cu Elodia din perioada disparitiei. Pozele publicate de sursa citata sunt realizate in Dubai, in perioada 18-26 august 2007.
Cristian Cioaca a fost condamnat de Tribunalul Arges, pe 2 iulie, la 21 de ani de inchisoare pentru omor calificat si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte, urmand sa execute 22 de ani de detentie, iar sentinta instantei de fond a fost atacata cu apel de toate partile implicate, respectiv de inculpat, de mama si fratele Elodiei Ghinescu, in calitate de parti civile in dosar si de procurori.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu