Filled Under: , , , , , , , , ,

Secrete Feng Shui pentru a atrage energia pozitiva

Feng Shui este practicat în Orientul Îndepărtat de mii de ani. Feng înseamnă "Vânt", iar Shui, "Apă". Aşadar, Feng Shui este arta de a trăi în armonie cu Pământul.

Cea mai importanta parte a casei care te poate ajuta sa iti imbunatatesti relatia de cuplu este zona de sud-vest. Decoreaza aceasta zona cu pietre mai mari sau mai mici.

Nu tine televizorul in dormitor

Fa-ti curatenie in dormitor

Daca in dormitorul tau este dezordine, fluxurile de energie vor fi lente si slabe. Pune totul in ordine ca sa permiti energiei sa circule fara piedici si sa iti aduca tot ce este mai bun in viata amoroasa.

Elibereaza spatiul

Arunca-ti un ochi in rafturi si dulap, in special in dormitor, iar daca sunt pline la maximum cu lucrurile tale, fa-ti un obiectiv din a elibera cateva.

Adu romatismul in dormitorul tau

Asaza pe peretele din fata patului si in zona pe care o vezi imediat ce intri in dormitor, imagini romantice, desene, sculpturi sau obiecte decorative pereche. Iti recomandam o oglinda rotunda, perfecta pentru dormitor pentru ca reprezinta unitatea.

Muta patul

Daca una dintre lateralele patului este lipita de un perete, persoana care doarme langa perete se poate simti lipsita de libertate, constransa sau blocata in relatie. Muta-ti patul, daca este posibil, astfel incat ambele laterale sa fie la o distanta egala de pereti. Pozitia ideala pentru pat este in partea opusa a usii, dar nu in linie cu aceasta. Daca nu poti vedea usa din pat, asaza o oglinda pe perete care sa te ajute sa ai vizibilitate catre intrarea in camera.

Nu face exercitii fizice in dormitor

Nu te antrena si nu iti depozita echipamentele sportive in dormitor. Efortul pe care il depui atunci cand faci exercitii va fi transpus vietii tale amoroase.

Indeparteaza reprezentarile negative

Renunta la tablourile, sculpturile, fotografiile care reprezinta situatii negative, singuratate, tristete, razboi, lupta. Vor atrage energiile negative asupra ta si iti vor crea o situatie tensionata in viata amoroasa.

Iata cateva obiecte care iti pot aduce norocul

Chi Lin – este o creatura mitica din mitologia chineza, ce are cap de dragon, corp de cal si solzi de crap. Se mai numeste si calul dragon sau unicornul chinezesc siaduce energii puternice si protective in casa ta.

Aceasta creatura este loiala stapanului si are cel mai inalt status in randul obiectelor ce aduc noroc in feng shui. Chi Lin se gaseste sub forma unei statuete (pretul unei astfel de statuete variaza in magazinele de specialitate intre 11 si 39 de lei), fie aduci in casa o imagine cu acest personaj sau se mai gaseste sub forma de ciucuri sau chiar breloc.

Il poti pune undeva in apropiere de intrarea principala din casa sau chiar in sufragerie. Nu se pune in dormitor, bucatarie sau baie.

Boul chinezesc

Boul este o creatura onesta pe care te poti baza. Rabdarea si perseverenta sunt atributele ce ii aduc succesul. Boul aduce noroc in afaceri, investitii si cariera. Se spune despre el ca poate indeplini orice dorinta.

Boul trebuie asezat in partea de sud-est a casei pentru a genera prosperitate si bogatie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu