Filled Under: , , , , , , , ,

Ponta şi celebrul baschetbalist român Ghiţă Mureşan

Aflat în vizită în SUA, premierul Victor Ponta s-a întâlnit, luni seara, cu celebrul baschetbalist român Ghiţă Mureşan (42 de ani), împotriva căruia a jucat un meci în sala celor de la Washington Wizards. Apoi s-a fotografiat alături de sportivul de 2,31 m, oferind o imagine cât se poate de amuzantă. 

Avem un premier înalt, dar, în comparaţie cu celebrul baschetbalist român Ghiţă Mureşan, pare un pitic, în ciuda înălţimii sale de aproape 1,90. Tot din cauza diferenţei de 40 cm dintre cei doi, şi tricoul cu numărul 77 purtat de “Big Ghiţă” în NBA, pe care starul din baschet i l-a oferit politicianului i-a ajuns acestuia până la genunchi!
După meci, Ghiţă Mureşan a aflat că în echipa cu care a jucat împotriva lui Ponta au fost şi jurnalişti şi l-a întrebat pe premier care sunt aceia, premierul răspunzându-i zâmbind: “Cei mici şi răi, dar eu sunt obişnuit cu ei”. La sfârşitul partidei, şi Ponta i-a dat un cadou lui Ghiţă Mureşan: o sacoşă cu produse bio, despre care i-a spus că nu se găsesc în SUA. “D’astea sigur nu găseşti în America, d’astea ţi-e dor până vii acasă”, i-a spus Ponta lui Mureşan. Premierul şi-a amintit de altfel că, în perioada în care juca baschet ca junior la Steaua, l-a mai avut adversar pe Ghiţă, în două meciuri disputate la Mangalia şi la Sibiu, în anii ’80.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu