Filled Under: , , , , , , , , ,

Lucian Bute se va lupta cu Jean Pascal pe 18 ianuarie

Boxeurul Lucian Bute va intra in ring pe 18 ianuarie 2014, la Montreal, unde va lupta impotriva canadianului Jean Pascal. Chiar daca va pierde meciul, Lucian Bute are avantaje care ar face orice sportiv sa intre in lupta. A suferit o operatie complicata la mana stanga in luna mai si putini ii mai dadeau sanse sa urce din nou in ringul de box. Surpriza insa! Lucian Bute si revine miraculos, astfel ca, la numai cinci luni de la interventia chirurgicala care trebuia sa puna punct carierei sale, pugilistul si-a reluat antrenamentele.
Sportivul se afla in aceste momente la Montreal, unde si-a reinceput activitatea fizica sub atenta supraveghere a antrenorului sau, dar si a unui medic. Cu toate ca deja poate lovi cu pumnul stang, sunt putine sanse ca boxeurul sa isi revina 100% pana in ianuarie.
Gurile rele s-au grabit deja sa spuna ca Lucian a acceptat provocarea lui Jean Pascal numai pentru bani, fara sa-i pese ca isi pune serios sanatatea in pericol. Pe de alta parte, apropiatii pugilistului sustin ca acesta nu ar accepta sa intre in ring daca nu ar stii ca are sanse sa castige. Indiferent de partea cui este dreptatea, un lucru este cert. Chiar daca va pierde partida cu Jean Pascal, Lucian Bute va castiga o suma fabuloasa: un milion de dolari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu