Filled Under: , , , , , , , , ,

Jonas Brothers si-au spus adio

Sute de mii de fani sunt cu ochii în lacrimi! Jonas Brothers, una dintre cea mai de succes trupe s-a destrămat.
Kevin Jonas, Joe Jonas și Nick Jonas şi-au spus adio, confirmând zvonurile care circulau de mai multe săptămâni.
Au cântat în întreaga lume şi au împărţit aceeaşi scenă, însă au decis să pună punct istoriei “Jonas Brothers”, din cauza unor neînţelegeri.
Şi cum zvonul că una dintre cele mai îndrăgite trupe se destramă a pus pe jar showbizul, băieţii au decis să facă lumină în acest caz.
“ S-a terminat. Este greu să spui pentru totdeauna. Cu siguranţă, s-a încheiat un capitol”, a declarat Kevin pentru publicaţia “People”.
“A fost o decizie umană” , a adăugat Joe.
Au scos hit după hit şi au cucerit inimile fanilor din întreaga lume, însă Nick Jonas a decis că a sosit momentul să se despartă de colegii săi de trupă.
Invitaţi în emisiunea “Good Morning America”, fraţii Jonas au dezvăluit adevăratul motiv al destrămării trupei.
“Înainte de toate, suntem o familie şi aşa trebuie să rămânem. Întodeauna, asta a fost prioritatea noastră. Să fim sinceri, ceea ce realizm împreună era foarte important pentru noi. Însă, înainte de începerea turneului, i-am convocat la o şedinţă şi le-am mărturisit gândurile şi sentimentele pe care le aveam. Le-am spus că avem  discutii de mult timp, pe care le tot ignorăm. A fost prima dată când am avut o astfel de discuţie. A fost o conversaţie dură”, a mărturisit Nick.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu