Filled Under: , , , , , , , , ,

Doina Ionel a spus ca va veni un cutremur mai mare?

Pe la ora 4 jumate nu dormeam cand deodata toate lucrurile din casa au inceput sa se miste, vreo 4-5 secunde dupa care sa oprit am zis ca se darama pereti pe mine, oare sa vina un cutremur mai mare de atat?
Un cutremur de mare intensitate se va produce in Romania pana la sfarsitul acestei ierni. Nu o spun specialistii, ci prezicatoarele.
Clarvazatoarea Doina Ionel, cea care a prezis seismele din Noua Zeelanda si din Japonia, sustine ca, pana la sfarsitul iernii, in Romania se va produce un cutremur de peste 7 grade pe Richter.
“Marele cutremur se apropie si pana la sfarsitul iernii va fi un cutremur de peste 7 grade. Nu va fi acum. Va fi un cutremur care sare de 7 grade, mi s-a spus ca se apropie in perioada de iarna”, a spus prezicatoarea. Doina Ionel a mai precizat ca seismele din Galati se vor sfarsi in maxim doua saptamani.
“Va incepe o reducere a intensitatii. Va fi o fisura, se va elibera energia, apoi nu vor mai fi cutremure in Galati”, a explicat femeia, citata de tabloide.
Cum se produc cutremurele?
 Cutremur sau seism sunt termenii folosiți pentru mișcările pământului, ce constau în vibrații originate în zonele interne ale Terrei, propagate în formă de unde prin roci. Aceste vibrații rezultă din mișcările plăcilor tectonice, fiind des cauzate de o activitate vulcanică.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu