Filled Under: , , , , , , , , , , , ,

Cazul Chelsea fara sfarsit pentru Adrian Mutu

Cazul Chelsea este ca un cosmar fara sfarsit pentru Adrian Mutu. Desi credea ca a scapat de amenda in valoare de 21 de milioane de euro, lucrurile nu stau deloc asa.

Italienii de la Juventus Torino au depus apel la TAS la finalul saptamanii trecute si si-au pregatit apararea, avand deja un dosar cu peste 200 de pagini prin care incearca sa-si dovedeasca nevinovatia.

Juventus va incerca sa dovedeasca lipsa de implicare in relatia dintre Adrian Mutu si Chelsea, iar avocatii italienilor sustin ca au un as in maneca: mai multi martori care vor confirma acest lucru.

"La TAS, exista posibilitatea unor audieri, iar Juventus va aduce in fata judecatorilor mai multi martori care vor demonstra ca echipa italiana a fost straina de relatia dintre Chelsea si Mutu", a declarat avocatul Luca Tettamenti.

Juventus Torino si Livorno au fost amendate de FIFA cu 21 de milioane de euro pentru ca au obtinut semnatura lui Adrian Mutu inainte ca suspendarea pentru scandalul de dopaj sa expire.

Amenda trebuia platita initial de Adrian Mutu, dar pentru ca romanul si-a trecut bunurile pe numele apropiatilor nu a mai putut fi executat silit.

Astfel, FIFA si-a indreptat atentia catre celelalte cluburi implicate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu