Filled Under: , , , , , , , , ,

Campanie Vanish in magazinele kaufland

Pentru a participa la Campanie, un client al magazinelor participante care achizitioneaza produse participante la Campanie mentionat in Art. 6 in valoare de minim 15 RON (tva inclus) , trebuie sa trimita un SMS la numarul 1774 numar cu tarif normal valabil in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote, continand numarul bonului fiscal ce atesta cumpararea produselor participante in cuantumul reglementat si orasul din care a achizitionat produsul participant la Campanie (de ex. 235894 Bucuresti) devenind astfel participant la Campanie (denumit in continuare „Participantul”). Pentru fiecare SMS trimis, Participantul va plati tariful normal perceput de operatorii de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote pentru transmiterea de mesaje text SMS.
Mesajul SMS trimis de catre un Participant este considerat valid daca indeplineste simultan urmatoarele conditii:
a) mesajul contine numai numarul de bon si numele orasului din care a fost achizitionat produsul participant la Campanie;
b) mesajul este trimis in perioada de desfasurare a Campaniei cuprinsa intre 21 – 27.10.2013, inclusiv.
Produsele a caror achizitionare din Locatiile Participante dau dreptul de participare la Campanie sunt toate produsele din gama Vanish (atat articole standard cat si articole promotionale) aflate la vanzare in magazinele participante.
Premiu: Volkswagen Polo
Regulamentul complet aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu