Filled Under: , , , , , , , , ,

Bananele iti maresc energia din organism

Bananele sunt cele mai bun desert, dacă suferiţi de hipertensiune arterială. Dacă mancaţi în fiecare zi, o banana, se va normaliza tensiunea arterială.Persoanele cu excesul de greutate pot manca o banană şi jumătate de zi, deoarece riscul lor de tensiune arteriale este mai mare.Bananele sunt bune pentru gastrita, deoarece nu irita mucoasa stomacului.
Migrene – mananca o banana, înainte de a începe să simti atacurile.Banana va umple lipsa de serotonină în organism şi, astfel, atacul de migrena poate fi atenuat.
Bananele iti maresc energia din cauza complexului de vitamine, caroten si serotonina. Sportivii mananca banane înainte şi după antrenamente.
Pentru a proteja copiii şi adulţii de boali, oferiti-le o banana pe zi. Dacă doriţi să pierdeti în greutate, acest lucru nu se poate întampla cu banane, deoarece acestea contin foarte multe calorii.
Bananele ajuta nu numai atunci cand sunt consumate, dar si atunci cand sunt folosite în scopuri cosmetice externe. Ele protejează pielea de îmbătranire prematură. Pentru a îndrepta ridurile va ajuta masca de banane şi smantană, şi pentru a elimina ridurile mici folositi masca de banane, galbenus de ou şi smantană. Pentru a micsora porii grasi din piele folositi masca “limontov” – banane şi suc.
Proporţiile sunt: o banana si o lingurita din celelalte ingrediente. Imprastiati acest amestec pe faţă timp de cincisprezece minute şi se spală cu apă caldă.
Măştile sunt făcute în fiecare zi timp de două săptămani.Pentru ca pielea sa straluceasca, aplicati o masca cu jumatate de bananea şi un sfert de suc portocale. După cincisprezece minute spalati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu