Filled Under: , , , , , , , ,

Adidas lanseaza ceasul inteligent smartwatch

Aproape în fiecare zi apare cel puțin un zvon legat de un nou ceas inteligent care se pregătește de lansare în următoarea perioadă. Aproape toate companiile mari care fac gadgeturi au lăsat să se înțeleagă că au în producție și urmează să prezinte modele de ceasuri inteligente, care funcționează ca niște telefoane sau sunt accesorii pentru smartphone-uri.
Cei de la Adidas au prezentat și ei un smartwatch, care le-ar putea fi de ajutor celor care aleargă, fac fitness și diverse alte sporturi. Ceasul miCoach Smart Run are capacitatea de a monitoriza bătăile inimii, îți dă sfaturi, te încurajează în timpul antrenamentului și îl poți folosi și ca mp3 player.
Evident, fiind un ceas destinat celor care practică sportul, miCoach Smart Run calculează viteza, distanța și înregistrează diverse rute pentru că este dotat și cu un senzor GPS.
Față de alte ceasuri inteligente, cel de la Adidas nu are nevoie de un smartwatch și poate funcționa independent. Toate sfaturile și informațiile vocale le vei primi prin căști, printr-o conexiune Bluetooth.
Are 79 de grame, un ecran de 1,45 inci, iar bateria ține până la opt ore. Adidas miCoach Smart Run va apărea în magazine de luna viitoare și va avea un preț de aproximativ 400 de dolari. 
Pe piață există deja câteva astfel de ceasuri inteligente. Cele mai recente lansate sunt Samsung Galaxy Gear, Sony Smartwatch și Pebble. Cele trei se pot conecta cu smartphone-ul, iar toate notificările de email, SMS-uri și alte tipuri de mesaje îți apar pe display-ul ceasului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu