Filled Under: , , , , , , , , ,

Romanii dezamagiti dupa meciul pierdut cu Turcia

Piti a gresit strategia, jucatorii mi s-au parut prea relaxati sper ca mai erau obositi sa nu fie relaxarea, turcii au fost peste noi mai ales fizic
Mare entuziasm si euforie dupa meciul cu Ungaria, cand toti s-au uitat doar la rezultat, nu si la felul in care s-a obtinut primul gol cadou de la unguri, celelalte doua realizari individuale.
Daca Ramania batea pe Turcia jucatorii luau cate 10 mii de eruro prima, ei bine uite ca au mancat bataie de la turci si fara prima :)
M-am uitat la meci si sunt tare dezamagit de echipa nationala am crezut ca castigam dar jucatorii nostri erau relaxati dupa meciul cu Ungaria dar Turcii au profitat.
Problema este ca si daca pleaca Piturca tot asa o sa jucam indiferent de antrenor, bine ca cu Turcii nu te joci sunt periculosi. Romania nu a mai scos jucatori de fotbal adevarati de la Dobrin , Balaci , Hagi , Dan Petrescu incoace pe vremurile alea cum se descopereau jucatori de fotbal si acum nu se mai descopera decat cocalari plin de bani si fite care fac figuratie pe teren cu astia sa ne calificam vreodata?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu