Filled Under: , , , , , , ,

Lichide care te pazesc de boala

In lupta oamenilor de a se mentine cat mai in forma si de a tine la distanta efectele imbatranirii, unele lichide sunt de mare ajutor.

Pe baza sfaturilor specialistilor, Fox News a intocmit o lista cu lichidele ce ne ajuta sa ramanem sanatosi si sa ne mentinem cat mai multa vreme tineri.

Apa

Hidratarea este foarte importanta, vitala pentru organism. Apa mentine pielea sanatoasa si ii confera un aspect placut. De asemenea, efectul e unul cu bataie lunga, spune specialistul in dermatologie David E. Bank, din New York.

Cafeaua

Cafeaua este recunoscuta pentru efectul dat de antioxidantii continuti. In plus, aceasta bautura mentine sanatatea inimii si ajuta metabolismul.

In plus, cafeaua reduce riscul aparitiei unor anumite tipuri de cancer, fapt confirmat de mai multe studii.

Ceaiul verde si cel negru

Ceaiul verde ajuta si el metabolismul si poate tine la distanta cancerul mamar, spune doctorul Jonathan E. Cole, de la un institut de specialitate din California, SUA.

Ceaiul negru, pe de alta parte, scade tensiunea arteriala, arata un studiu facut la Universitatea Western Australia.

Vinul rosu

Un compus denumit piceatanol este produs de corpul uman aunci cand bem vin rosu. Acesta opreste cresterea celulelor grase, se arata intr-un articol aparut in revista "Journal of Biological Chemistry".

Laptele

Laptele este bun pentru sanatatea oaselor datorita aportului de calciu pe care il aduce. De asemenea, muschii vor castiga si ei rpin aportul de proteine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu