Filled Under: , , , , , , , , , , , ,

Leacuri naturale pentru febra si tuse

Daca exista ceva care este neplacut, aceea este gripa. Starea generala de rau prezentata cu frisoane, uneori febra, durere in gat, nas infundat, tuse, dureri de cap, dureri musculare, apatie si pierderea poftei de mancare, de obicei, doar ne permite sa ne gandim sa intram in pat.


Pentru a scapa de gripa, va prezentam cateva remedii naturiste pentru a va ajuta sa va insanatositi rapid.

Perfuzie de usturoiUsturoiul este unul dintre cei mai mari aliati atunci cand va contra ataca orice infectii, deoarece are proprietati antibacteriene si antibiotice.

Pentru a scapa de gripa, faceti o infuzie de usturoi din doi catei de usturoi proaspat si doua cani de apa. Indulciti cu miere sau zahar, deoarece inhiba calitatile curative ale usturoiului si adaugati, de asemenea, cateva picaturi de lamaie, piper sau ardei iute, daca aveti, doar un varf de cutit. Puteti bea aceasta infuzie de mai multe ori pe zi.

Sirop de ceapaCeapa si usturoiul au proprietati egale, fiind ideale pentru gripa si mai ales atunci cand este insotita de tuse. Doar taiati o ceapa in felii subtiri si puneti un strat intr-un vas de sticla, apoi raspanditi in partea de sus zahar brun sau miere, puneti un alt strat de ceapa si din nou miere, zahar brun, repetati procesul pana cand nu mai aveti ceapa si se lasa deoparte acoperita peste noapte. A doua zi, se va obtine un sirop, datorita sucului de ceapa detasat in combinatie cu miere sau zahar.

Miere si lamaieMierea si lamaia sunt remedii vechi, care niciodata nu ies din lista remediilor naturale sau nu mai sunt utilizate. Ele au o multime de vitamine si antioxidanti. Pentru a scapa de gripa amestecati lamaie si miere si beti mai multe linguri pe zi, la fel ca un sirop.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu