Filled Under: , , , , , , , , , ,

Concurs Bancpost si Western Union

Primeste si/sau trimite bani prin Western Union la Bancpost si poti castiga zilnic 50 de lei sau marele premiu in valoare de 4000 de lei constand, la alegere, intr-un laptop cu internet pentru un an sau echivalentul in bonuri valorice.

Transfera bani si inscrie-te in promotie prin trimiterea unui SMS la 1880 (tarif normal) cu “Numele tau”, indicativul MTCN si primele 6 cifre din codul MTCN  de pe chitanta de transfer si intra in cursa pentru unul cele 76 de premii in total! Exemplu format mesaj valid: Dan Pop, MTCN123456
Promotia este valabila in perioada 16.09 – 31.12.2013. In extragerile pentru premiile zilnice intra tranzactiile inscrise in luna incheiata; pentru inscrierea in extragerea pentru marele premiu, trebuie sa efectuati si sa inscrieti cel putin 2 tranzactii pe intreaga durata a campaniei.
Citeste regulamentul campaniei aici.
Citeste detalii depre promotie si in pliantul cu informatii disponibil aici si in orice sucursala Bancpost.
Bancpost este partenerul traditional al Western Union, serviciul de plati rapide in numerar (fara cont), desfasurat prin 344.000 de locatii aflate in peste 200 de tari si teritorii din intreaga lume,  cu o istorie de peste 150 de ani.
https://www.bancpost.ro/Persoane-Fizice/Transferuri/Cu-Western-Union-si-Bancpost-esti-castigator

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu