Filled Under: , , , , , , , ,

Cati bani are de recuperat Alexandra Stan de la Marcel?

Alexandra Stan are de recuperat de la impresarul bătăuş o sumă uriaşă de bani. Cântăreaţa, care la jumătatea lunii iunie l-a acuzat pe impresarul ei, Marcel Prodan, că a bătut-o până a învineţit-o are de primit de la acesta peste 150.000 de euro.
Alexandra Stan are de luat foarte mulţi bani din concertele pe care le-a susţinut în perioada în care a lucrat cu impresarul bătăuş, Marcel Prodan, care i-a fost şi iubit. Conform unor surse din preajma artistei, avocatul cântăreţei se luptă să recupereze pe cale amiabilă de la impresarul cu care aceasta a lucrat, o mare parte din sumele de bani care i se cuveneau de pe urma concertelor susţinute în mai multe cluburi de renume din întreaga lume. Suma pe care o are de încasat Alexandra de la impresarul Marcel Prodan se ridică la peste 150.000 de euro, reprezentând în total procentele pe care le avea de primit de pe urma concertelor din ultimii doi ani.
De altfel, Alexandra, care a făcut public în urmă cu trei luni faptul că Prodan a bătut-o, a mai mărturisit şi că acesta nu îi dădea mai nimic din banii de la concerte. Până se va vedea cu cei 150.000 de euro în conturi, artista îşi pregăteşte revenirea în forţă pe piaţa muzicală. Tatăl cântăreţei, George Stan a declarat recent în presă că Alexandra nu mai vrea să cânte piesele lui Marcel Prodan. De asemenea, bărbatul a mai spus că fiica sa nu va apărea pe scenă până ce nu îşi va regla conturile cu Prodan. George Stan i-a criticat pe organizatorii Galei Mamaia Music Award, care au declarat că Alexandra a refuzat să vină la eveniment, deşi iniţial şi-a dat acordul. Tatăl artistei susţine că Alexandra nu a fost invitată la gală.
Bătută până a ajuns în spital
Scandalul dintre Alexandra Stan şi Marcel Prodan a luat amploare la jumătatea lunii iunie, când artista l-a acuzat că a bătut-o. Cântăreaţa a depus o plângere împotriva acestuia pentru şantaj, nu însă şi pentru bătaia încasată.
Solista pare să-şi fi revenit şi acum e gata să-şi reia locul în topurile internaţionale. Luna trecută, a revenit pe piaţă cu trupa germană «Follow Your Instict»(FYI), alături de care a lansat piesa «Baby, it›s OK», înregistrată înainte de scandalul cu Prodan.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu