Filled Under: , , , , , , ,

Ai dureri de stomac? Remedii naturiste

Durerile de stomac iti confera o stare de disconfort, ce iti va ingreuna realizarea sarcinilor zilnice. Prin urmare, in loc sa apelezi la medicamente cu efecte secundare, incearca cateva remedii naturiste ce te vor ajuta sa te simti mai bine atunci cand te doare stomacul.

Bicarbonatul de sodiu este un remediu simplu de folosit, ce iti va reduce senzatia de arsura a esofagului. Pune o lingurita de pulbere de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa si bea-l repede, inainte sa se dizvolve complet.

Ceaiul de mere este si el benefic pentru sistemul digestiv, deoarece are proprietatea de a diminua inflamarea mucoasei gastrice. Bea un ceai cald de mere indulcit cu miere, in loc de zahar.

De asemenea, ca sa previi durerile de stomac, poti sa adaugi in mancarurile pe care ti le prepari cateva frunze de dafin, salvie, rozmarin sau cimbru. Preparatele tale vor fi delicioase si, in plus, te vor ajuta sa te simti mai bine.

Sucul de aloe vera este un remediu eficient pentru stomac, pentru ca poate dezinflama mucoasa gastrica. Il gasesti in magazinele naturiste. Acest tratament se prepara usor, amestecand doua lingurite cu suc de aloe vera intr-un pahar cu apa.

Perele sunt eficiente in tratarea durerilor de stomac pentru ca au un aport insemnat de acid citric si amidon, ingrediente ce te vor ajuta sa calmezi durerea de stomac. Le poti consuma proaspete sau sub forma de compot.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu