Filled Under: , , , , , , ,

Usturoiul impiedica caderea parului

Căderea părului este o problemă care afectează tot mai multe femei, de toate vârstele. Cauzele sunt multe: stresul, o alimentaţie săracă în proteine, dereglare hormonală, folosirea frecventă a uscătorului de păr, a ondulatorului, a plăcii de întins părul, strângerea zilnică a părului într-o coadă de cal şi multe altele.
Cert este faptul că indiferent de cauze, interne sau externe, pierderea podoabei capilare este un motiv de îngrijorare pentru toate femeile. Însă nu uita, în mod normal putem pierde 100 de fire de păr, pe zi.

Ajutor din partea usturoiuluiUn alt remediu pentru căderea părului este masca din 2-3 căţei de usturoi pisaţi, 3 linguriţe de miere, 1 lingură de ulei de ricin, 3 gălbenuşuri şi 5 linguriţe de ulei de măsline. Aplică acaestă mască pe tot părul şi dormi cu ea toată noaptea. Dimineaţa, spală bine părul cu şampon.
Rezolvare din interiorO altă metodă de combatere a căderii părului este cea care rezolvă problemele din interior. Pierderea podoabei capilare poate fi provocată de nivelul scăzut de cupru din organism. Bea zilnic suc de morcovi sau un suc format dintr-o banană, miere, iaurt şi lapte degresat. De asemenea, poţi consuma timp de 2-3 săptămâni un suc din oţet de mere şi un pahar cu apă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu