Filled Under: , , , , , , , ,

Steaua se va desfiinta? Becali si necazul

Steaua se va desfiinta la finalul acestui sezon ca urmare a problemelor pe care Gigi Becali le va avea in “Cazul Valiza”, care va fi judecat, luni,27 mai, la Inalta Curte de Justitie si Casatie, sustine europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor sustine ca are informatii conform carora Gigi Becali va fi condamnat in “Cazul Valiza”, iar ulterior Steaua se va desfiinta.
“Va anunt ca echipa de fotbal Steaua moare. Gigi Becali va fi condamnat in “Dosarul Valiza” si, pentru ca s-au rulat bani negri, Steaua va fi retrogradata! Adio Champions League, adio Liga I. Steaua va muri, se va desfiinta! Uitati de Steaua, se alege praful de ea!”, a spus Corneliu Vadim Tudor.
Europarlamentarul considera ca evenimentele care se vor petrece la Steaua vor avea un impact puternic din punct de vedere social: “Va fi o chestiune de psihologie grava pentru ca romanii n-au fotbal. Ei se uita la fotbal si se bucura”.
Steaua ar putea fi retrogradata in cazul in care Gigi Becali va fi gasit vinovat in “Cazul Valiza”, in care este acuzat de dare de mita.
Corneliu Vadim Tudor a mai anuntat inainte de verdictul final din “Dosarul Terenurilor” ca Gigi Becali va fi arestat, lucru care s-a si intamplat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu