Filled Under: , , , , , , ,

Semne care arata ca o casa e bantuita

Există seriale și documentare cu privire la case bântuite și analiza acestora, există destule semne ce ar putea fi luate în considerare atunci când încercați să vă dați seama ce se întâmplă în propria casă, asta dacă aveți inconveniente de ordin necunoscut în spațiul personal, scrie Psychology Today.
Zgomotele neobișnuite care se pot auzi în casă precum pași, ciocnituri în pereți, sunete asemănătoare zgârierii pereților sau a mobilierului sau sunete ce desemnează că un obiect ar cădea deși asta nu se întâmplă nicăieri în casa și nici nu aveți probleme cu vecinii pot semnala faptul că aveți de-a face cu un spirit nedorit la domiciliu.
Umbrele ciudate și aprinderea iar mai apoi stingerea luminilor pot deveni semne ale unei case bântuite. Nu doar luminile pot fi găsite aprinse sau stinse, ci si alte obiecte electro-casnice. Umbrele care trec repede prin fața ochiului sau care sunt văzute cu coada ochiului în incintă pot reprezenta prezența unor spirite în casă, deși foarte rar se întâmplă acest lucru, iar fenomenul vederii unor astfel de aluri întunecate este lăsat mai degrabă pe seama fenomenului de oameni umbră.
Dispariția și reapariția obiectelor din casă sunt semne reale pentru o casă bântuită. Fenomenul cunoscut și ca efectul DOPler se manifestă prin dispariția unui obiect de uz zilnic din locul în care acesta a fost lăsat, pentru ca mai apoi, când acesta este căutat peste tot, să nu mai fie găsit sub nicio formă. După o perioadă, obiectul revine exact în poziția în care locatarul știe că l-a lăsat sau într-un loc unde locatarul ar căuta imediat, exact ca si cum ar fi fost “imprumutat” de o ființă nevăzută și readus la locul din care a fost luat.
Deși nu se află nimeni în spatele dumneavoastră sau prin apropiere, simțiți cum o mâna vi se așează pe umar, cum ceva parcă trece pe langă dumneavoastră. Acest sentiment este adesea însoțit și de senzația că cineva vă privește, care este specifică anumitor colțuri din casă în multe cazuri.
Se întâmplă câteodată ca în casă să se simtă un miros diferit față de parfumurile cu care sunteți obișnuit sau o mireasmă ciudată. Acesta ar putea deveni un semn al existenței spiritelor în casă. În plus, și locurile calde sau reci din casă pot semnala un eveniment paranormal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu