Filled Under: , , , , , , , ,

Produse naturale pentru a scapa de herpes

Martie este luna în care suntem predispuşi să facem herpes. Acest virus se declanşează mult mai uşor în această lună, deoarece sistemul nostru imunitar e slăbit din cauza alimentaţiei mai sărace în vitamine pe care am avut-o pe timp de iarnă.
Erupţiile, mici băşicuţe cu lichid incolor, sunt cele mai frecvente manifestări ale infecţiei cu virusul herpes. Bubiţele se sparg uşor, iar rănile produse au nevoie de 12 zile pentru a se vindeca. Pe toată durata, bolnavul are senzaţie de arsură sau de mâncărime locală. Iată cum poţi scăpa de herpes:

    Dacă herpesul reapare frecvent, atunci poate fi vorba şi de o carenţă de fier. Când ai probleme cu lipsa de fier, consumă alimente ce pot aduce un aport substanţial de fier în organism (alune, arahide, nuci, spanac, varză de Bruxelles, ficat de porc).
    Printre cele mai frecvente cauze sunt: stresul, sistemul imunitar slăbit, oboseala accentuată.
    Tot ca simptome poţi avea: dureri de cap, greaţă, chiar şi febră. Sunt cazuri când herpesul dispare fără să lase urme, dar virusul rămâne în organism într-o stare latentă şi reapare mult mai violent atunci când organismul e slăbit.
    De aceea, primăvara urmează o cură de detoxificare în care să consumi una-două zile pe săptămână numai lichide.
    În celelalte zile mănâncă multe legume şi fructe sub formă de salate şi foarte puţină carne.
    Renunţă la fumat, alcool şi ciocolată, deoarece acestea şubrezesc sistemul umunitar.
    Păstrează o igienă riguroasă, căci virusul trăieşte până la 7 zile şi poate fi transmis prin salivă, tacâmuri, pahare, sărut, strănut.
    Mai mult, nu atinge ochii după ce ai pus mâna pe herpes, căci poţi face herpes ocular.

Produse naturale de ajutor

    Curăţarea organismului - Fares. Ajută în toate afecţiunile cutanate (urticarie, herpes, psoriazis). Administrare: două-trei linguriţe de două ori pe zi. Preţ: 31 de lei.
    Blood Detox - Indian Herbal. Reface zonele de piele descuamate. Administrare: două tablete de două ori pe zi. Preţ: 39,5 lei.
    Ulei de eucalipt - Fares. Este de ajutor în cazul herpesului şi a diverselor răni. Administrare: 3-5 picături de 3 ori pe zi. Preţ: 9,5 lei.
    Apă cu argint coloidal - Medicer. Se poate folosi extern în cazul herpesului. Administrare: extern - tamponare. Preţ: 31,5 lei.

Leacuri la îndemâna oricui

    Cura cu vitamina C naturală, obţinută din: pătrunjel, măceşe, cătină, lămâi, ardei (zilnic câte 100-200 g).
    Cura cu cimbru (antibiotic natural cu efect antiviral);
    Comprese cu pulbere de argilă pe locul afectat;
    Comprese cu decoct de brusture;
    Comprese cu ulei de levănţică;
    Comprese cu pulbere de mentă proaspătă;
    Comprese cu propolis, baton sau tinctură;
    Comprese cu morcovi cruzi daţi pe răzătoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu