Filled Under: , , , , , , , ,

Facebook este ceva atractiv?

Vorbim despre Facebook aici pentru că am stat și ne-am întrebat dacă cea mai populară rețea socială din lume a ajuns să fie un element mult prea important din viața noastră.
Ultimele studii, sondaje și cercetări de piață au scos la iveală cifre înspăimântătoare. Conform onlineschools.org în momentul de față există circa 500 de milioane de utilizatori activi ai Facebook. Ce înseamnă cifra asta? Păi ca să vă fie mai ușor de înțeles, înseamnă că o persoană din 13, la nivel mondial, este activă pe această rețea de socializare. Aproape jumătate din utilizatorii rețelei au vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, deci persoanele mai tinere aleg să își petreacă destul de mult timp în fața unui calculator, telefon mobil sau tabletă pe FB.
57% din oameni comunică în acest moment mai mult pe mediul online decât în viața reală și culmea folosesc Facebook pentru a face lucrul acesta. La fiecare 20 de minute trecute pe FB se fac un milion de link share-uri și se transmit și primesc 1.5 milioane de invitații la evenimente.
Așadar, nu cred că greșim atunci când spunem că Facebook a ajuns un lucru mult prea important în viața oamenilor. Oricum dacă îți place sau nu Facebook ai libertatea de a alege.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu